enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
27°C

Hüseyin Gürlesin, Seyir Tepesi’ne Gelen Eleştirileri Üzerine Davette Bulundu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Pamukkale TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Pınarkent Kır Düğün Salonu açılışının ardından Gazeteci Ahmet Deda’nın sorularını yanıtladı. Pamukkale Belediyesi tarafından Denizli’ye kazandırılan Seyir Tepesi hakkında gelen eleştirilere canlı yayında cevap veren Hüseyin Gürlesin,”Biz sizlerinde katılımı ile orada bir program yapmak istiyoruz. Hep birlikte orada ağaç mı kesiliyor, yoksa kullanılmayan alanlar daha vasıflı hale mi getiriliyor tüm kamuoyuna göstermek istiyoruz”dedi.

Hüseyin Gürlesin, Seyir Tepesi’ne Gelen Eleştirileri Üzerine Davette Bulundu
14.11.2018
A+
A-

Pınarkent Kır Düğün Salonu açılışının ardından Gazeteci Ahmet Deda’nın sorularını yanıtlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin 4 yılı geride bırakan Pamukkale Belediyesi’nin arkasında bıraktığı eserlere dikkat çekti. Gürlesin,”Biz Pamukkale Belediyesi yeni bir belediyeyiz, daha 4 yaşındayız ama yaşamın dört bir yanında olmaya çalışıyoruz. Büyük kültür merkezleri yapıyoruz, Seyir Tepesi’ni yapıyoruz, bir hastane yaptık, bunun Türkiye’de ilk olduğunu belirtmek isterim. Birçok güzelliklere vesile olduk. Sağlıktan eğitime, güvenlikten sosyal belediyeciliğe, turizmden spora farklı alanlarda halkımıza dokunmaya çalışıyoruz. Toplumumuzun farklı kesimlere hitap etmek zorundayız. Sıradan klasik belediyeciliğin dışına çıktığımızı düşünüyorum. Geriye dönüp baktığımızda birçok güzel eser ortaya çıkardığımızı düşünüyorum. Bunun için de çok mutluyuz.”dedi.

GÜRLESİN:”SEYİR TEPESİ’NDE AĞAÇLAR MI KESİLİYOR, YOKSA KULLANILMAYAN ALANLAR HİZMETE Mİ ALINIYOR?”

Pamukkale Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Seyir Tepesi uzun zamandır tartışmalara konu oluyor. Kamuoyunda ‘Seyir Tepesi’nde ağaçlar kesiliyor’ algısının oluşturulmasını ve gelen eleştirileri değerlendiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,” Seyir Tepesi’nde ağaçlar mı kesiliyor, yoksa bizler insanların kullanmadığı bir alanı gençlerin vatandaşların hizmetine mi sunuyoruz görmeli. Ben şuanda bu konu hakkında daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Ama sizlerle beraber orayı inceleyerek neler yapıldığını canlı canlı vatandaşlarımıza anlatabiliriz” ifadelerini kulandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.