enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Kocaçukur Artık Bizim

Kocaçukur Artık Bizim
26.12.2017
A+
A-

6 Aralıkta Denizlidedahaber.com’dan müjdesini veridiğimiz Natural Park’ın Pamukkale Belediyesi’ne geçişi bugün gerçekleştirilen basın toplantısı ile Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından açıklandı.Yıllardır verilen Pamukkale’nin Denizli’ye bırakılması mücadelesinin ilk meyvesi geldi. Pamukkale’nin altı kısmında kalan Kocaçukur Bölgesi yapılan protokol ile Pamukkale Belediyesi’ne bırakıldı.

Bugün Denizli Basın Merkezi’nde gazetecilerle buluşan ve müjdeli haberi kamuoyuna duyuran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Kocaçukur Pamukkale’de gelenlerin ilk uğradığı yerdir. Görüşmeler neticesinde protokol imzalandı. Buranın güvenlikten tutun peyzaja kadar mükemmel alan olması için çalışacağız. Yeni kurulan bir belediye için böyle şeylerein altına girmek korkutucu olabilir. Ama bizim hem buranın yatırım maliyetlerinin altından kalkabilecek gücümüz, hem de halkımızıa ve şehrimize hizmet sevdamız var” dedi.

Fiyatlar Çok Yüksekti

Kocaçukur bölgesinde açılacak yeni işletmelerin kar amacı gütmeden bölge turizmini kalkındırmayı hedefleyerek çalışacağını dile getiren Gürlesin, “Buranın yaşanılır bir hale gelmesini planlıyoruz. Şu ana kadar bizden önceki işletmeci firmanın fiyatları çok yüksekti. Özellikle bunu söylüyorum ailelerin, gönül rahatlığıyla, uygun fiyatlarla, orada yiyip içebileceği, gezi alanlarıyla mükemmel bir ortam olacağını iddia ediyoruz” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in yaptığı açıklamayı aşağıdaki youtube hesabından izleyebilirsiniz.

Naturel Park İşletmesi Pamukkale Belediyesi’ne Geçiyor

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.