enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2613
EURO
34,8153
ALTIN
2.403,73
BIST
10.188,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Çok Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Mahallelinin şikayeti arttı, kötü koku mahalleyi sardı

Mahallelinin şikayeti arttı, kötü koku mahalleyi sardı
09.05.2020
A+
A-

Olay, Pamukkale ilçesi Fesleğen Mahallesi 1054 Sokak üzerinde meydana geldi. 3 katlı bir binadan süreden kötü kokular geldiğini fark eden mahalle sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler binada kimsenin yaşamadığını fark edince Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekiplerden yardım istedi. Bölgeye gelen ekipler apartman kapısının kırarak kokunun geldiğini giriş katındaki daireye girdi. Dairede incelemelerde bulunan ekipler içeride birinin ölmüş olabileceğinden şüphelenirken, kokunun nedeninin kedi leşi olduğunu tespit etti.

Kedi ölüsünün bulunduğu dairenin odasının camlarında yüzlerce sineğin olması dikkatlerden kaçmazken, bina sahiplerinin Şerife Yalçın isimli bir kadına ait olduğunu ve önceki yıllarda hayatını kaybettiği, bu yüzden de binanın çocuklarına miras kaldığı öğrenildi. Kedinin daireye nasıl girdiği ve telef olduğu ise belirsizliğini koruyor.

“Aklımıza her şey geldi”

Sokakta oturan Erdal Kartal isimli vatandaş ise, binadan günlerdir kötü kokular geldiğini kaydederek, “Daha önceden pencerede bir kedi gördük. Önce belediyeyi aradık, sonra polise haber verdik. Daha önce orada pencerede bir kedi vardı ve sonra görülmediğini fark ettik. Demek ki o kedi ölmüş. Önce insan ölüsü sandık, aklımıza her şey geldi. Biz de rahat bir nefes almış olduk şimdi” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.