enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5340
EURO
34,9280
ALTIN
2.439,99
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Meclis Üyesinden Anlamlı Kampanya

Meclis Üyesinden Anlamlı Kampanya
01.03.2018
A+
A-

Pamukkale Belediyesi Mart Ayı meclis toplatısı bugün gerçekleştirildi.Meclis toplantısına meclic üyesi ve Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel Karaaslan’nın isteği damga vurdu.

Pamukkale Belediyesi Mart Ayı meclis toplatısı bugün Denizli Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleşti.Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak meclis üyesi ve mali müşavir Alpaslan Albay söz alarak 1-7 Mart Muhasebeciler Haftası hakkında kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

”Herkesi kendi muhasebesini yapmaya davet ediyoruz”

Albay;”Bildiğiniz gibi 1-7 Mart tarihleri arasındaki hafta muhasebeciler günü olarak kutlanıyor. Meclisimiz aracılığıyla muhasebeciler gününü kutluyorum. Muhasebeciler günü öncesinde Şubat’ın son haftasıda vergi haftası olarak kutlanıyor. Biz 1-7 Mart muhasebeciler haftasında mali müşavirler olarak toplumun tüm kesimlerini, gerek kurum ve kuruluşları, özel kurumları,şahısları haftanın vesilesiyle kendi muhasebesini yapmaya davet ediyor. Bu vesileyle farkındalık oluşturmak istiyoruz.”dedi.

”28 Şubat post modern darbesini ve darbeci zihniyeti kınıyorum ve lanetliyorum”

Albay’ın ardından söz alan Pamukkale Belediye Meclis üyesi Mehmet Ali Yılmaz 28 Şubat darbesi ve Necmettin Erbakan vefatı ile ilgili olarak;” 28 Şubat post modern darbesini ve darbeci zihniyeti kınıyorum ve lanetliyorum. Bu ülkede yakın zamana kadar baş örtüsü diye bir yasak vardı. Genç hanımefendiler eğitim hakkından yoksun kalıyorlardı.Biz bunu hep birlikte milletçe göğüs germek suretiyle sandığa gömdük ve yasaları değiştirdik. Diğer taraftan ‘bir çiçekle bahar olmaz, ama her bahar bir çiçek ile başlar’ diyen merhum başbakanımız Necmettin Erbakan Hocayı tekrar rahmetle ve minnetle anıyorum”dedi.

Meclis toplantısına meclis üyesi ve Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel Karaaslan’nın isteği damga vurdu. Aysun Tonel Karaaslan mecliste yaptığı konuşmada hatalı park eden araçlar hakkıda dernek olarak stiker yaptırdıklarını ve hatalı park eden araçlara zarar vermeden yapıştıracaklarını belirtti.

”Engellerimize bir engelde onlar koyuyor”

Aysun Tonel Karaaslan şunları söyledi;Biz dernek olarak yol üzerine yapılan parklardan çok muzdaribiz. Bu konu ile ilgili Emniyet İl Müdürümüz ve Valimizle görüştük. Stikerlar yaptırmaya karar verdik. Bunu bir iki rabaya uyguladık. Toplumun malına da zarar vermek istemiyoruz ama malesef ki bu durum devam ediyor. Özellikle engelli vatandaşlarımız kaldırama çıkarken bile zorlanırken, birde bu engellerler karşılışıyor.Ben burada arkadaşlarımızdan stikerların dağıtımında yardımcı olmasını bekliyorum.”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise;”Muhasebeciler haftasını en içten dileklerimle kutluyorum. Ayrıca meclis üyemiz Aysun Tonel Karaaslan’a hassasiyeti ve özverisi için teşekkür ediyorum. Hepimizin engelli adayı olduğu bu dünyada, daha anlayışlı davranmamız gerekiyor.”dedi.Başkan Gürlesin Aysun Tonel Karaaslan’ın stiker kampanyasına destek verdiğini belirterek ellerinden gelen yardımı yapacaklarının altını çizdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.