enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4475
EURO
34,7401
ALTIN
2.437,40
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Pamukkale Belediyesi’nde Seçim Heyecanı

Pamukkale Belediyesi’nde Seçim Heyecanı
03.04.2018
A+
A-

Pamukkale Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ilk oturumu Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Mecliste Encümen ve İhtisas Komisyonları’nın seçimi gerçekleştirildi.

Encümen Komisyonu’nda AK Parti Meclis Üyeleri’nden 3 kişi aday olurken CHP ve MHP’den aday çıkmadı. Süleyman Gedik, İbrahim Çelebioğlu ve Sibel Doğrusöz’ün aday olduğu seçimde 37 oy kullanıldı. Oylama sonucunda Süleyman Gedik en yüksek oyu alarak Encümen Üyesi Başkanı seçildi. Ardından İbrahim Çelebioğlu ve Sibel Doğrusöz geldi.  Meclisin CHP’li üyeleri ise boş oy kullandı.

Encümen Komisyonu Üyelerinin seçiminden sonra İhtisas Komisyonu seçimleri yapıldı. İhtisas Komisyonları içerisinde bulunan; Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, İdari ve Diğer İşler Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonu, Engelliler Komisyonu olmak üzere 5 farklı alanda 5’er kişilik meclis üyeleri seçimi yapıldı.

İhtisas Komisyonu Üyeleri ise şu şekilde;

Plan ve Bütçe Komisyonu:

Alpaslan Albay

Muharrem Özen

Aysun Tonel Karaaslan

Özkan Aslan

Hasan Tiryaki

İmar Komisyonu:

Nihat Akın

Turgut Özkan

İsmail Balaban

Oral Baş

Server Munis

İdari ve Diğer İşler Komisyonu:

Hüseyin Kaya

Mehmet Ali Yılmaz

Kadir Keskin

Kerim Kıvrak

Ali Şapma

Çevre ve Sağlık Komisyonu:

Fahrettin Göksu

Arif Özeren

Kadir Keskin

Azime Bilgiç

Ali Şapma

Engelliler Komisyonu:

Turgay Besim

İbrahim Çelebioğlu

Arif Özeren

Zeynep Kural

Ali Şapma

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.