enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

Pamukkale Şenlikleri Karataş ve Yeniköy’de devam etti

Pamukkale Şenlikleri Karataş ve Yeniköy’de devam etti
16.08.2018
A+
A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu hafta gerçekleşecek olan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” çocuk eğlencesinin Karataş ve Yeniköy Mahallesi’nde gerçekleşeceğini belirtti.  Başkan Gürlesin, “Yaz boyunca her hafta iki farklı mahallede düzenlediğimiz çocuk şenliklerimize, bayram coşkusunu da içine alarak Karataş ve Yeniköy mahallelerimizde gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı şenliklerimize bekliyoruz” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nin yaz boyunca ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenekler sunmak amacıyla, her hafta farklı iki mahallede düzenlediği “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” eğlenceleri Kurban Bayramı öncesi Karataş ve Yeniköy Mahallelerinde düzenlenecek. Geçtiğimiz yıl başlatılan çocuk şenlikleri Pamukkale halkı tarafından büyük beğeni toplarken, vatandaşlar yoğun katılım gösteriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  bu hafta 17 Ağustos 2018 Cuma günü Karataş Mahallesi Mesirelik alanında, 18 Temmuz Cumartesi günü Yeniköy Mahallesi pazaryerinde düzenlenecek çocuk şenliğine mahalle halkıyla birlikte, tüm ilçe vatandaşlarını etkinliğe davet etti.

”Tüm Halkımızı Bekliyoruz”

Başkan Gürlesin, “Kurban Bayramı öncesi, bayramın tatlı heyecanı ve mutluluğunu yaşadığımız bu hafta sonunda da çocuk şenliklerimize devam ediyoruz. Cuma akşam Karataş Mahallesi’nde Mesirelik alanında, Cumartesi akşamı da Yeniköy Mahallesi pazaryerinde çocuk şenliğimiz var. Burada çocuk oyun grupları, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunlar çocuklarımızı bekliyor. Çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmelerini amaçladığımız ve saat 20.00’de başlayacak etkinliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.