enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4470
EURO
34,7535
ALTIN
2.440,85
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Hafif Yağmurlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Pamukkale’de kurban satış ve kesim yerleri

Pamukkale’de kurban satış ve kesim yerleri
13.07.2020
A+
A-

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de de kurban kesim yerleri belirlendi. Pamukkale İlçe Kurban Hizmetleri Komisyonu Kaymakam Hayrettin Balcıoğlu başkanlığında toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan toplantının ardından ilçede kurban satış ve kesim noktaları belirlendi.

TEK SATIŞ ESKİHİSAR’DA

Bu kapsamda ilçede kurban satış noktası bulunmazken, komisyon kurbanlık satışı için Merkezefendi sınırları içerisinde yer alan Eskihisar Mahallesi’ndeki Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarını tek satış noktası belirledi.

6 NOKTADA KÜÇÜKBAŞ, 1 NOKTADA BÜYÜKBAŞ KESİLEBİLECEK

Komisyon ilçede küçükbaş ve büyükbaş hayvan kesim yerlerini de belirledi. Buna göre küçükbaş hayvan kesim yeri olarak Anafartalar, İncilipınar, Kuşpınar, Kınıklı Pazaryerleri ile Ulu Cami’nin yanındaki eski halin olduğu alan ve Dokuzkavaklar Merkezefendi Kuran Kursu Bahçesi belirlendi. ayramın ikinci gününde Kurban Kesim isteği olduğu takdirde Ulu Cami’nındaki eski halin olduğu alanda da görevlendirme yapılacak. İlçede tek büyükbaş hayvan kesim yeri olarak ise Akhan Mah. Çayır Mevkii Duranlar Mezbahanesi belirlendi.

KESİM ÜCRETLERİ DE BELİRLENDİ


Yine komisyon kurban kesim fiyatlarını da belirledi. Buna göre mahalli şartlar göz önünde bulundurularak makbuz karşılığında küçükbaş hayvanlar için 80, büyükbaş hayvanlar için 400 ücret, kasaplık ücreti olarak küçükbaş hayvanlar için 70, büyükbaş hayvanlar için 350 ödenmesine karar verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.