enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3301
EURO
35,0755
ALTIN
2.307,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Pamukkale’de Metruk Binalar Yıkılıyor

Pamukkale’de Metruk Binalar Yıkılıyor
04.10.2017
A+
A-

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kalan, emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Mahallelerimizde, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden, metruk binaları yapılan incelemelerimiz ve yine gerekli izinlerin alımından sonra yıkım işlemlerini gerçekleştiriyoruz” dedi.

Pamukkale’de güvenlik açısından risk teşkil eden binalar bina sahiplerinin izni doğrultusunda Pamukkale Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından yapılıyor. Geçtiğimiz gün Dokuzkavaklar Mahallesi 2037 sokakta bulunan binanın yıkımını gerçekleştirdi. Pamukkale Belediyesi sınırları içerisinde bulunan, mahalle sakinlerinin emniyeti ve sağlığı açısından risk oluşturan binaların yıkımını gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Mahallelerimizde, terkedilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaları, olumsuz bir durumla karşılaşmadan önce yıkıyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini tehdit eden, metruk binaları muhtarlarımız aracılığıyla tespit edip, ev sahiplerinden de gerekli izni aldıktan sonra ya da mahalle sakinlerimizin talebi üzerine incelemelerimiz ve yine gerekli izinlerin alımından sonra yıkım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, mahallelerinde bu tür metruk bina var ise bizlere iletmeleridir. Bizlere bilgi verirlerse biz de belediye olarak, bir olumsuzluk yaşanmadan çözüm üretebiliriz” dedi.

“BAĞIMLILARIN MESKENİ OLMUŞTU”

Dokuzkavaklar Mahallesi sakinlerinden Bircan Özdemir ve Yasin Teker, mahallerinde ki metruk binanın yıkımından memnun olduklarını belirterek, “Yıkılması çok güzel oldu. Kötü alışkanlıkları olan kişilerin meskeni haline gelmişti. Çocuklarımız sokakta oynamaktan çekiniyordu. Geceleri kaç defa polisi aradık. Ama polis gelmeden kişiler kaçıyor ve bunlardan bıkmıştık. Bu binanın yıkılması çok iyi oldu. Pamukkale Belediyemizin bu hizmetinden dolayı Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e ve emeği geçen tüm çalışanlara çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.