enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3389
EURO
35,1921
ALTIN
2.246,91
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
19°C
Denizli
19°C
Parçalı Bulutlu
Salı Gök Gürültülü
13°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
15°C
Cuma Az Bulutlu
16°C

PAÜ’de Eğitim-Öğretim Dijital Ortamda Devam Edecek

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de etkisini gösteren Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemeye yönelik tedbirler kapsamında, gerekli alt yapı çalışmalarını tamamladı. PAÜ’de eğitim-öğretim faaliyetleri 23 Mart 2020 tarihinden itibaren dijital ortamda devam edecek.

PAÜ’de Eğitim-Öğretim Dijital Ortamda Devam Edecek

Tüm dünyada etkili olan Koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında Ülkemizde de bir dizi tedbirler alınmış, buna yönelik ilk ve orta öğretimde olduğu gibi 16 Mart 2020 tarihinden itibaren tüm üniversitelerde de eğitim öğretim faaliyetlerine ara verilmişti.

YÖK’ün aldığı kararla, 23 Mart 2020 tarihinden itibaren, uzaktan eğitim kapasitesi ve dijital imkânları bulunan üniversiteler, 2019-2020 bahar dönemi eğitim öğretim faaliyetlerine dijital ortamdan devam edecek.

Dijital Ortamda Dersler 23 Mart’ta Başlıyor

Bu kapsamda PAÜ de gerekli teknik ve dijital hazırlıklarını tamamladı. Dersler, dönem başında bölümler tarafından belirlenen ders programlarına uygun olarak, aynı gün ve saatlerde dijital ortamdan verilmeye devam edecek.

Rektör Prof. Dr. Bağ: “Ülkemizi etkileyen bu zorlu süreci her zaman olduğu gibi yine birlikte aşacağımıza inanıyorum.” Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ şunları kaydetti: “Tüm dünyada insanların yaşamını olumsuz etkileyen ve Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) pandemi olarak nitelendirdiği Koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele etmek adına Devletimiz tarafından gerekli tedbirleri almaya devam etmektedir. Bilindiği gibi bu kapsamda tüm üniversitelerin yerleşkelerinde eğitim-öğretim, konferans, bilimsel toplantılara ara verilmiş, derslerin dijital ortamlarda canlı olarak yapılması kararı alınmıştır. Pamukkale Üniversitesi Yönetimi olarak, son yıllarda yürüttüğümüz dijitalleşme çalışmalarının sonucunda, Üniversitemiz bünyesinde faaliyete açtığımız PAÜ Dijital Teknoloji Merkezi İnteraktif Salonlarında elektronik ortamda ders anlatımı, çevrimiçi toplantı ve tez sunumu gibi faaliyetleri gerçekleştirebilir dijital teknolojilere hali hazırda sahip olmuştur. Pamukkale Üniversitesi’nin teknolojik alt yapısı derslerin dijital ortamdan devam ettirilmesi açısından uygun bir platform sağlamaktadır. Derslerin dijital ortamda devam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.