enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

Yeni Salonda İlk Toplantı Gerçekleştirildi

Yeni Salonda İlk Toplantı Gerçekleştirildi
02.08.2018
A+
A-

Pamukkale Belediyesi’nin yeni meclis salonunda ilk toplantı gerçekleştirildi.

Pamukkale Belediyesi’nin YSE bölgesinde bulunan yerleşkesi içerisinde hizmete açılan Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nda ilk toplantı gerçekleştirildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni yapılan binanın teknik özelliklerinden bahsederek hayırlı olmasını diledi. Başkan Gürlesin, binanın resmi açılışının Eylül Ayı Meclis Toplantısı öncesi yapılacağını belirtti.

Meclis salonunda uçan kuşların dikkat çekmesi üzerine Gürlesin, “Belki de Türkiye’nin en çevreci belediyesine sahibiz. Kuşların yuvalarına hiç dokunmadık. Hep burada kalmalarını istiyoruz. Umarım hiç gitmezler” dedi.

72 gün içerisinde tamamlanan meclis ile ilgili ise Gürlesin, önceliklerinin vatandaş olduğunu kaydetti ve sözlerine, ““Ağustos aynının ikinci birleşimini yeni Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştiriyoruz. Daha önceden özel idare tarafından kullanılan bu salonun yapımını 72 günde tamamladık. Var olan maddi ve manevi kaynaklarımızı önce halkımıza kalırsa daha sonra kendimize yatırıyoruz’’ şeklinde devam etti.

İŞTE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Yeni meclis salonunun mimarisinden ve teknik donanımından da bahseden Gürlesin, “ Yeni salonumuz bin metre kare alana sahiptir. Salonumuzda parti grup odaları mevcuttur. Bu odaları 28, 18, 10 ve 8’er kişilik olmak üzere 4 bölüme ayırdık. Meclis salonumuzda mutfak, özel kalem odası, makam odası da var. Meclisimiz 38 kişi fakat biz daha sonradan katılım olursa problem yaşamamak adına 60 kişilik olarak yaptık. Salon içinde 12 metrekare led ekran var. Toplantı sırasında seslerin yankı oluşturmaması adına tavanı özel olarak akustik yaptık ve salonumuzun içine iki adet hareketli kamera koyduk’’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.