enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5201
EURO
34,8225
ALTIN
2.445,21
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

‘Parayla Satılmaz’ yazan tohumlar çiftçiye satıldı haberini Fatih Portakal gündeme taşıdı!

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Acıpayam’da çiftçilere dağıtılan ve üzerinde parayla satılmaz yazan tohumların parayla satıldığını ortaya çıkarmıştı. Dikkat çeken haberi Fatih Portakal da ana haber bültenine taşıdı.

‘Parayla Satılmaz’ yazan tohumlar çiftçiye satıldı haberini Fatih Portakal gündeme taşıdı!
27.04.2023
A+
A-

Denizli’de çiftçilerin parasını iki ay önce ödeyerek ilçe tarım müdürlüklerinden aldığı silajlık mısır tohumları Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bedavaymış gibi dağıtıldı. Çuvalların üzerinde ‘Denizli Büyükşehir Belediyesi desteğidir. Para ile satılamaz’ ibaresi yer aldı. Belediye konuyla ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

CHP Denizli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın Acıpayam temaslarında karşılaştığı haberi Deda Haber de yayımlamıştı. Konuyu Sözcü TV Ana Haber Spikeri Fatih Portakal, bültenine taşıdı.

FATİH PORTAKAL: PARAYLA SATILMAZ DENİLEN TOHUM ÇİFTÇİYE PARAYLA SATILDI

Portakal, canlı yayında Denizli Acıpayam’da yaşanan bu haber ile ilgili konuştu. Portakal, ‘Denizli’nin Acıpayam ilçesi var. Güzel bir yer benim gitmişliğim de var. İçinden geçmişliğim var. Orda da çiftçilik çok kuvvetlidir. İnsanlar toprağı ekerler biçerler para kazanırlar ve üretirler ki Türkiye doysun diye. O üretim yerlerinden biridir. Bir çiftçi vatandaşı göreceksiniz. Gitmiş tohum almış. Aldığı tohumun üzerinde de parayla satılmaz yazısı var. Ama burası Türkiye arkadaş. O parayla satılmaz denilen tohum bu çiftçi vatandaşa para ile satılıyor.

BİÇER KARACA: ŞOV YAPMAK İÇİN PAZASIZMIŞ GİBİ DAĞITMIŞLAR

Biçer Karaca bir üretici ile birlikte yer aldığı videoda; “İki ay önce ilçe tarım müdürlüğüne mısır tohumu için iki torbalık tohumun parasını vatandaşımız yatırmış. Bugün ilçe tarım müdürlüğünün parası karşılığı verdiği mısırı ‘Denizli Büyükşehir Belediyesi, satılamaz’ yazısıyla seçim önü şov yapmak için sanki parasızmış gibi dağıtmaya başlamışlar. Üreticimiz isyanda. Üreticimiz 14 Mayıs’ı bekliyor. Çiftçinin aklı ile alay edenlere parasıyla verdiklerini bedava diye, üstelik de siyasi şov malzemesi yaparak belediye başkanları ile dağıtanlardan hesabını sormak için çiftçimiz gün sayıyor” ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.