enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3943
EURO
34,7768
ALTIN
2.395,34
BIST
10.238,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
20°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C

PAÜ TOHSAM Bozkurt İnfaz Kurumunda Konferans Düzenledi

Bu yıl 99’uncu yılı kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebi ile Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü ve Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, Ceza İnfaz Kurumunda bulunan kadın hükümlülere yönelik PAÜ TOHSAM koordinasyonunda bir konferans düzenlendi.

PAÜ TOHSAM Bozkurt İnfaz Kurumunda Konferans Düzenledi

PAÜ Topluma Hizmet ve Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezinin (PAÜ TOHSAM) koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinlikte Pamukkale Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü T.C. Tarihi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ercan Haytoğlu tarafından ‘1923’ten Günümüze Cumhuriyetimiz’ konulu bir konferans verildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan konferansta PAÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü T.C. Tarihi Ana Bilim Dalı Başkanı ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ercan Haytoğlu kadın hükümlülere; Cumhuriyetin tanımı, bizdeki tarihi gelişimi ve Cumhuriyetin ilanı ile birlikte elde edilen kazanımlardan bahsetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.