enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Pidefabric muhteşem lezzetleri ile açıldı

Denizli’nin önemli işletmecilerinden Hüseyin Özkan yeni bir yatırıma imza attı. Merkezefendi 1200 evler mahallesinde Pidefabric hizmete açıldı. Çıtır çıtır pideleri ile vatandaşların hizmetine açılan Pidefabric bölgeye yeni bir soluk getirdi.

18.06.2022
A+
A-

Denizli ve Merkezefendi’ye yeni bir işletme kazandırıldı. Denizli’ye yatırımları ile dikkat çeken işletmecilerden Hüseyin Özkan, 1200 evler mahallesinde Pidefabric’i hizmete açtı. Birbirinden güzel pide çeşitlerinin bulunduğu Pidefabric’in açılışına Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Berberler Odası Başkanı Yakup Güleç, Egeyön Haber Koordinatörü Ahmet Deda ve misafirler katıldı.

Pidefabric’in lezzetli ürünlerini tadan misafirler tam not verdi.

ÖZKAN:”ATADAN PİDECİYİZ”

Açılışta Egeyön TV mikrafonuna işletmeci Hüseyin Özkan;” Biz aslen Aydın Karacasu’luyuz yani pidenin diyarı. Atalarımızdan pideciyiz. 1200 evler mahallesi civarında Pidefabric’i kurumsal bir firma olarak yarattık. Değerli vatandaşlarımızı işletmemize bekliyoruz. Burada pide, lahmacun, pizza olacak. İlerleyen dönemlerde kiremitte kuşbaşı, köfte, tavuk gibi ürünlerimizi odun ateşinde pişmiş şekilde olacak. Vatandaşlarımız mutlaka ziyaret edip ürünlerimizin tadına baksınlar.”dedi.

SANCAR:”İNŞALLAH İŞLERİ BEREKETLİ OLUR”

Açılışa katılan Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise;” Güzel bir iş kurmuşlar, güzel bir yer açmışlar. İnşallah işleri bereketli olur. Ben kardeşlerimizin en güzel şekilde burayı çalıştıracağına eminim. Bizim pidemiz meşhurdur. Buradan çıkacak güzel tatları vatandaşlarımıza sunacaklar ve tanıtacaklar. İnşallah hayırlı kazançları olacak. Tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

BAŞKAN DOĞAN;”HEMŞERİLERİMİZİ PİDE YEMEĞE DAVET EDİYORUM”

Pidefabric’in pidelerine tam not veren Başkan Doğan;”1200 evler mahallemizde açılışımızı gerçekleştirdik. Yollarının açık olmasını diliyorum. Biraz önce pidelerini tattım. Çok güzel. Tüm hemşerilerimizi buraya pide yemeğe davet ediyorum. Buraya katılan konuklarımıza da çok çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Denizli Berberler Odası Başkanı Yakup Güleç ise; “Denizli’mize, ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Bol bereketli kazançlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Pidefabric 1200 Evler mahallesi Atatürk Bulvarı Ülker Apartmanı No:13’te hizmet veriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.