enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
35°C
Denizli
35°C
Açık
Cumartesi Açık
37°C
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Açık
37°C
Salı Açık
36°C

Ramazan’da tam kapanma mı geliyor? Kulislerde konuşulmaya başlandı!

Koronavirüste yeni tedbirler geliyor. Pazartesi ve Salı günü iki kritik toplantı gerçekleşecek ve masada tam kapanmaya kadar giden birçok tedbir görüşülecek. Türkiye koronavirüs vaka sayılarının 55 bini geçtiği ve Ramazan ayına birkaç gün kaldığı bu günlerde önlenemeyen yükselişle ilgili çok kritik bir haftaya giriyor. Hastanelerde sağlık çalışanları zorlu bir mücadele verirken Bilim Kurulu toplantısı öncesi kurul üyelerinden önemli sinyaller geldi.

Ramazan’da tam kapanma mı geliyor? Kulislerde konuşulmaya başlandı!
11.04.2021
A+
A-

Türkiye’de 50 binin üzerine çıkan koronavirüs vaka sayılarıyla ilgili çarpıcı son dakika gelişmeleri peş peşe yaşanıyor. Gündemde ise tam kapanma tartışmaları var. Gözler Pazartesi günü yapılacak Bilim Kurulu ve Salı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakanlarla birlikte gerçekleştireceği Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı kararlarına çevrildi. İşte kritik tedbirler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine öncesi yaptığı açıklamalar ve son dakika kararlarının alınacağı 2 kritik toplantıya dair önemli notlar;

2 KRİTİK TOPLANTI PEŞ PEŞE YAPILACAK

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Külliye’de toplanacak. Daha önce uygulanan ve vaka sayılarını düşüren tedbirler tekrar masaya getirilecek. Yeni tedbirlerde 2020 yılı örnek alınacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da devletin zirvesi ile Bilim Kurulu tavsiyelerini ve son durumu bir sunumla paylaşacak.

KRİTİK DURUM ELE ALINIP KABİNEYE TAVSİYE KARARLARI GÖNDERİLECEK

Koronavirüs tablosundaki hızlı artış sürerken, “Tam kapanma olacak mı?” sorusunun yanıtı için gözler şimdi pazartesi günü gerçekleştirilecek Bilim Kurulu toplantısında. Toplantıya kurul üyeleri yüz yüze katılacak. Sonrasında da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yapacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.