enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2259
EURO
35,0402
ALTIN
2.497,01
BIST
10.767,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Açık
28°C

Şampiyon Mavi Siyahlar FK kupasını aldı

Denizli 2. Amatör Ligi’nin son haftasında Yenicekentspor’u 4-1 mağlup eden Mavi Siyahlar, topladığı 26 puanla şampiyon oldu.

Şampiyon Mavi Siyahlar FK kupasını aldı
05.06.2023
A+
A-

Denizli 2. Amatör Ligi’nin son haftasında evinde Yenicekentspor’u 4-1 mağlup eden Mavi Siyahlar FK grubunu 26 puanla tamamladı ve şampiyon oldu. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Mavi Siyahlılar, sağanak yağmur altında oynanan karşılaşmada ilk yarısını 1-0 önde tamamladığı müsabakada ikinci yarıda attığı gollerle farka gitti ve rakibini 4-1 mağlup ederek, 2023-2024 sezonunda Denizli 1. Amatör Kümede mücadele etmeyi hak kazandı. Maç sonunda şampiyonluk kupasını Denizli Futbol İl Temsilcisi Levend Sarıoğlu’nun elinden alan mavi-siyahlılar, sevinçlerini kendilerini 90 dakika boyunca destekleyen taraftarları ile paylaştılar.

“Kazanmaktan başka çaremiz yoktu”

Sezonu ve şampiyonluğu değerlendiren Teknik Sorumlu Muhsin Kayan, lige şampiyonluk parolası ile başladıklarına dikkat çekerek, “Çok zorlu bir grupta inanılmaz bir mücadele verdik. Bu gün son gündü. Puanlarımız bir birine çok yakındı. Kazanmaktan başka çaremiz yoktu. Çok kritik bir maça çıktık. Oyuncularım çok özverili bir şekilde 4-1 gibi net bir sonuçla maçtan galip geldiler. Hepsinin alnından öpüyorum. Hepsini kutluyorum. Çok iyi mücadele ettiler. Şampiyonluğu hak ettiler. Hepsinin ayağına yüreğine sağlık” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.