enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5327
EURO
34,9291
ALTIN
2.444,49
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Sarayköy Belediyesi’nden Yeni Bir Hizmet

Sarayköy Belediyesi’nden Yeni Bir Hizmet
08.09.2017
A+
A-

Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından “Evde Ücretsiz Berber Hizmeti” başlatıldı. Proje kapsamında ücretsiz olarak ilçedeki engelli, yaşlı ve hasta vatandaşların evlerine gidilerek saç ve sakal tıraşları yapılacak.

Belediye tarafından titizlikle yürütülecek olan “Evde Ücretsiz Berber Hizmeti” projesi hayata geçirildi. Belediyenin görevli berberi yaşlı, engelli ve hasta vatandaşları evinde ziyaret ederek saç ve sakal tıraşlarını yapmaya başladı.

Gözlemler ihtiyacı ortaya çıkardı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sarayköy Belediyesi olarak halkımıza verdiğimiz değeri göstermek ve yaşamlarını kolaylaştıracak katkılar sunabilmek için çeşitli projeleri hayata geçiriyoruz. Evde Ücretsiz Berber Hizmetimizde bunlardan bir tanesi oldu. Yaptığımız gözlemler sonrasında böyle bir hizmete ihtiyaç olduğu fark ettik. Ardından yaptığımız çalışmalar sonucunda projemizi hayata geçirdik. Şimdi belediyemizde görevli berberimiz 65 yaş üstü yaşlıların yanı sıra engelli ve hastaların sakal ve saç tıraşlarını yapacak” dedi.

Mahalle muhtarı aracılığı ile bu tür vatandaşlara ulaşıldığını belirten Başkanı Özbaş, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü 415 1007 numaradan arayarak bu hizmetimizden yararlanabilir” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.