enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,9449
EURO
35,7631
ALTIN
2.529,53
BIST
10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
37°C
Denizli
37°C
Açık
Pazar Açık
38°C
Pazartesi Açık
37°C
Salı Açık
36°C
Çarşamba Açık
37°C

Sarıgül liderliğindeki Türkiye Değişim Partisi’nin Denizli teşkilatı tanıtıldı

Mustafa Sarıgül liderliğinde kurulan Türkiye Değişim Partisi Denizli İl Başkanı Serbülent Orçun Sarıhan partisini ve il teşkilatlanmasını tanıttı. Sarıhan, daha önce yarım kalan parti kurma sürecinin neden gerçekleştiği sorusuna;“ AK Parti 20 yıldır iktidarda. Şuanda çok yıprandı. Ana muhalefet partisi ve muhalefet partilerine bakıyoruz. İktidar olmak gibi bir çabaları yok. Bunlar olsaydı yeni bir partiye ihtiyaç olmazdı. Genel Başkanımız ana muhalefet partisinin rüzgarını kesmemek için daha önce parti kurmaktan vazgeçmişti. Ama artık siyasete yeni bir dilin yerleşmesi gerekiyor. Sevgi dilinin yerleşmesi gerekiyor. Bunun için partileştik.”dedi.

Sarıgül liderliğindeki Türkiye Değişim Partisi’nin Denizli teşkilatı tanıtıldı
21.04.2021
A+
A-

Türkiye Değişim Partisi Denizli İl Başkanı Serbülent Orçun Sarıhan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde toplantı düzenledi.  Toplantıda partisini ve il teşkilatlanmasını tanıttı. Başkan Sarıhan toplantıda açıklamalarına şu şekilde başladı;“17 Aralık 2020 tarihinde Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül öncülüğünde kurulan Değişim Partisi, birçok ilimizde teşkilatlanmasını tamamladı. Teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. Ne mutlu ki bizlere Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül’ün çağrısını takiben hızlı ve etkin olarak çalışmamıza başladık. Yola çıkışımızın ardından Denizli’de Merkerefendi, Pamukkale, Bozkurt, Çal ve Bozkurt ilçelerinde başkan ve yönetim atamalarını tamamlayarak önemli bir mesafe katettik. Partimize katılan yol arkadaşlarımız teşekkürlerimi sunuyorum.”

İktidar ve muhalefet eleştirisi yapan Sarıhan;“Bugün bulunduğumuz noktada ülkemizin iktidarı ve muhalefeti ile bir çıkmaza girdiğini görüyoruz. Partilerin kısır döngü içerindeki konuşmaları demokrasinin sorunudur. Bu noktada değişim herkes için kaçınılmaz hale gelmişti. Üreticimiz, işçilerimiz, memurlarımızın yaşadığı sıkıntılar, öldürülen, şiddete ve tacize uğrayan kadınlarımız için adaletsiz düzeni sonlandırıp adaleti yeniden tesis etmek için içi boşaltılan kurum ve kavramlara yeniden anlam kazandırabilmek için değişim artık şart. Gazeteciler yazdıkları haber, köşe için baskıya uğrayıp hapse atılıyor. Bizim iktidarımızda bizim istediğimiz şeyleri yazmak hayal olmayacak. Hedefimiz alternatif olmak değil iktidar olmaktır. Bizi iktidara taşıyacak projelermiz, yol haritamız hazır. Bu yolda klavuzumuz Atatürk ilke ve devrimleridir. Özlemimiz laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devletidir. Değişim yürek ve vizyon ister. Biz buna sahibiz.”dedi.

Türkiye Değişim Partisi kadroları

Bozkurt İlçe Başkanı-Veli Demiröz

Çal İlçe Başkanı-Halit Vural

Çardak İlçe Başkanı-Ramazan Karadağ

Merkezfendi İlçe Başkanı-Tuncay Aykaç

Pamukkale İlçe Başkanı-Fikriye Hasırcı

İl Kadın Kolları Başkanı- Pınar Çaltaş

İl Gençlik Kolları Başkanı-Murat Çetin

RAMAZAN BAYRAMI ARDINDAN AÇILIŞ VAR, SARIGÜL GELECEK

Değişim Partisi’nin ‘İktidara Hazırlık Merkezi’ açılışının Ramazan Bayramı’nın ardından pandemi kuralları çerçevesinde açılacağını belirten Sarıhan açılışa Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün katılacağını açıkladı.

Yarım kalan parti sürecinin neden şimdi harekete geçtiği sorusuna Sarıhan;“AK Parti 20 yıldır iktidarda. Şuanda çok yıprandı. Ana muhalefet partisi ve muhalefet partilerine bakıyoruz. İktidar olmak gibi bir çabaları yok. Bunlar olsaydı yeni bir partiye ihtiyaç olmazdı.  Genel Başkanımız ana muhalefet partisinin rüzgarını kesmemek için daha önce parti kurmaktan vazgeçmişti. Ama artık siyasete yeni bir dilin yerleşmesi gerekiyor. Sevgi dilinin yerleşmesi gerekiyor. Bunun için partileştik.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.