enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3860
EURO
34,6043
ALTIN
2.385,71
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C

Sel Çameli’nin iki mahallesini vurdu

Denizli’de yerel olarak etkisini sürdüren şiddetli yağışlar, Çameli’nin Belevi ve İmamlar mahallelerini vurdu. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, sel baskınlarının yaşandığı mahallelerin yardımına koştu.

Sel Çameli’nin iki mahallesini vurdu
13.06.2023
A+
A-

Denizli’de sağanak yağış etkisini göstermeyi sürdürüyor. Dün öğleden sonra başlayan sağanak yağış, Denizli’nin Çameli ilçesinde etkili oldu. Yerel şiddetli sağanak yağış, özellikle Belevi ve İmamlar mahallerini vurdu. Oluşan sel sonrası bazı ahır ve evleri su bastı, ekili araziler su altında kaldı. Çameli Belediyesi ekipleri, sel baskınlarından etkilenen iki mahalle için seferber oldu. Çizmesini giyerek afet bölgesine giden AK Partili Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yapılan çalışmaları yerinden yönetti. Su baskınlarının yaşandığı bölgelerde tahliye işlemi yapan ekipler, selin getirdiği taş parçaları ve çamurları temizledi.

Belevi ve İmamlar mahallelerine geçmiş oldun dileklerini ileten Başkan Arslan, “İlçemizde dün öğle saatlerinde başlayan kuvvetli yağış sonrası Belevi ve İmamlar mahallerimizde sel taşkını yaşandı. Taşkının sebep olduğu selde herhangi can kaybı olmaması tesellimiz. Afet sonrası iki mahallemizde incelemelerimizi gerçekleştirerek Belediyemiz ve Büyükşehir ekiplerimiz ile ivedilikle çalışmalarımızı başlattık. Bir daha böyle felaketlerin yaşanmaması temennisiyle Belevi ve İmamlar mahallelerindeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Rabbim ülkemizi her türlü afetlerden korusun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.