enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2706
EURO
35,0914
ALTIN
2.475,78
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C

Selden geriye çamur ve zarar kaldı

Denizli’de etkili olan sağanak ve dolu yağışının ardından yaşanan sel ve su baskınlarından geriye çamur yığınları ve zarar kaldı.

Selden geriye çamur ve zarar kaldı
01.06.2023
A+
A-

Denizli’de etkili olan sağanak ve dolu yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar ve vatandaşlar yollarda mahsur kaldı. Yolların çöktüğü, ekili araziler zarar gördüğü baskınlarda, sular altında kalan ahırlarda küçük ve büyükbaş hayvanlar öldü.

Denizli’de sel felaketinin vurduğu noktaların başında Akköy, Uzunpınar ve Karahayıt mahalleleri geldi. Yağış ve sel etkisini kaybedip gün ağarınca, acı tablo daha net gözler önüne serildi. Evlerin içi çamur deryasına döndü. Birçok eşya kullanılmaz hale geldi. Yaşanan bu üzücü doğa olayında tek teselli can kaybı yaşanmaması oldu. Lakin ev, ahır ve iş yerleri su altıda kalan vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.