enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Sema Silkin Ün Denizli’ye geldi.. Millet İttifakı iftarda buluştu!

Denizli’de Gelecek Partisi İl Başkanlığı iftar organizasyonu düzenledi. CHP listesinden 3. sıra milletvekili adayı Sema Silkin Ün’ün katıldığı iftarda Millet İttifakı bileşenleri bir araya geldi. Toplantıda konuşan Sema Silkin Ün; “”Denizli’nin gelinliliğinden, Denizli’nin evlatlığına varacak bu süreçte Denizli için yaşayacağım. Biz buradan gelip geçmeye değil, burada hatırlanacak izler bırakmaya geldik.” dedi.

Sema Silkin Ün Denizli’ye geldi.. Millet İttifakı iftarda buluştu!

Denizli’de milletvekili adaylığı süresince en çok konuşulan isimlerden biri CHP listesinden 3. sıra milletvekili adayı Sema Silkin Ün Denizli’ye geldi. Gelecek Partisi İl Başkanlığı iftar organizasyonu ile bir araya gelen Millet İttifakı bileşenleri birlik beraberlik pozu verdi. Toplantıya Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum, DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, Demokrat Parti İl Başkanı Salih Zeki Yanaşık, CHP 4. Milletvekili Adayı Adil Demir ve davetliler katıldı.

YILDIRIM: “VATANDAŞLARIMIZ KIYMETLİ OYLARINI VİCDANLARINI DİNLEYEREK KULLANSINLAR”

İftar programında açılış konuşmasını yapan Gelecek Partisi İl Başkanı Aykut Yıldırım; “Ülkemiz çok zor süreçlerden geçiyor. Bugün sağ-sol kavgasını bitiren Millet İttifakı’mızın genel başkanlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Önceliğimiz cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ve Millet İttifakı’nın vekil adaylarını seçtirmektir. Bu bir kişi hareketi değil kadro hareketidir. Millet İttifakı’mız, vekillerimize güvenin. Vatandaşlarımızdan tek bir isteğimiz var. Seçim günü vatandaşlarımız kıymetli oylarını vicdanlarını dinleyerek kullansınlar. Bizim bütün umudumuz gençliğimiz, geleceğimiz ve neslimizdir. Ülkemizin nefes alması, refaha ulaşması, insanlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz.” dedi.

SEMA SİLKİN ÜN: “FARKLILIKLARIMIZI KENARA KOYDUK”

Başkan Yıldırım’ın ardından söz alan Gelecek Partisi’nin CHP listesinden 3. sıra milletvekili adayı Sema Silkin Ün; “10 yıldır gelini olmaktan gurur duyduğum Denizli’nin vekili olma yolunda çıktığım bu yolun şerefini yaşıyorum. Gelecek Partisi bundan 3,5 yıl önce çıktığımız temiz siyaset yolculuğunun bugün çok önemli bir durağındayız. Yolsuzluklarla mücadeleyi, gençlerimizin ülkede yaşama ümidini kıran bu atmosferi sonlandırmayı, vatandaşlarımızın yaşama umudunu söndüren adaletsizliklerle mücadeleyi kendimize şiar edinmiştik. Kardeşi kardeşe, komşuyu komşuya düşman eden ayrıştırıcı siyasete dur demek için işe ilk buradan başladık. Anadolu’nun topraklarına sevgi tohumlarını hep birlikte ekeceğiz. Farklılıklarımızı bir kenara koyduk. Milletimizin yarınları için ortaklaştık. Sizlerle önce tanış sonra yoldaş olduk. Bu yol Millet İttifakı’nın iktarı ile neticelenecektir.” dedi.

SEMA SİLKİN ÜN: “DENİZLİNİN EVLATLIĞINA VARACAK SÜREÇTE, DENİZLİ İÇİN YAŞAYACAĞIM”

Denizli adaylığı hakkında konuşan Sema Silkin Ün; “Denizli’nin gelinliliğinden, Denizli’nin evlatlığına varacak bu süreçte Denizli için yaşayacağım. Biz buradan gelip geçmeye değil, burada hatırlanacak izler bırakmaya geldik. Sanayisinden işçisine, çiftçinin hakkını sormak için çalışacağız. Bu dönemin en çok çalışan vekili olacağım. Bana güvenenlere karşı asla mahçup olmayacağım. Bu şehrin insanlarının her birinin derdini derdimiz, umudunu umuduz, hüznünü hüznümüz bileceğiz. Sayın Başbakanımız beni buraya gönderirken ‘Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin torunlarına hizmet etmeye gideceksin. Bu çok itibarlı bir görevdir. Bunun bilincinde olmalısın’ dedi. Ben bu düşünce ile buraya geldim.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.