enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Sema Silkin Ün, son 1,5 ay içinde 3. partiye geçiş yaptı!

Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, son 1,5 ay içinde üç farklı partiye geçiş yaparak dikkatleri üzerine çekiyor.

Sema Silkin Ün, son 1,5 ay içinde 3. partiye geçiş yaptı!
A+
A-

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi, TBMM’de bir grup oluşturma konusunda anlaşma sağladı. Bu kapsamda, Meclis listelerinde yer alan Denizli Milletvekili Ün, CHP’den seçilerek Gelecek Partisi’ne katılmıştı. Ancak, daha sonrasında Ün, bir kez daha parti değişikliği yaparak Saadet Partisi çatısı altında Meclis’te görev yapacak.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde yaptıkları basın açıklamasında, Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün’ün parti değişikliği de konuşuldu. Ün, son 1,5 ay içinde üç farklı partide görev alarak siyasi arenada dikkat çeken bir isim oldu.

Önce CHP’den seçilen Ün, ardından Gelecek Partisi’ne geçmişti. Ancak, Gelecek Partisi ile Saadet Partisi’nin grup kurma kararı almasıyla birlikte Ün, bir kez daha parti değişikliği yaparak Saadet Partisi’ne katıldı. Bu hızlı parti değişikliği, Ün’ün siyasi tercihlerindeki dinamizmi ve farklı siyasi atmosferlere uyum sağlama yeteneğini yansıtıyor.

Denizli Milletvekili Ün’ün parti değişikliği dikkat çekiyor

Sema Silkin Ün’ün parti değişikliği, siyasi kulislerde merak ve ilgiyle karşılandı. Ün’ün Saadet Partisi çatısı altında Meclis’te görev yapması, parti dinamiklerinde yeni bir soluk getirebileceği düşünülüyor.

Gelecek Partisi ve Saadet Partisi arasında gerçekleşen grup kurma anlaşmasıyla birlikte Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, politik kariyerinde hızlı ve dikkat çekici bir değişim yaşamış oldu. Ün’ün yeni parti serüveni, siyasetteki hareketlilik ve partiler arası geçişlerin önemini bir kez daha vurguluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.