enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1963
EURO
34,9578
ALTIN
2.512,94
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C

Şenel’den ekonomik gönderme: Bu iş gözlerdeki ışıkla olmuyor

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı İbrahim Şenel, fabrikaları ziyaret edip işçilerle buluşuyor. Ziyaretlerde hayat pahalılığının ön plana çıktığı sohbetlerde kadınların “Kilo ile meyve sebze almayı artık unuttuk. Tane tane alabiliyoruz” sözlerine Şenel, esprili bir dille “Neymiş? Demek ki gözlerdeki ışıkla bu iş olmuyormuş” diye cevap verdi.

Şenel’den ekonomik gönderme: Bu iş gözlerdeki ışıkla olmuyor
A+
A-

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde yoğun bir şekilde hayat pahalılığından yakınmalarla karşılaşan İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı İbrahim Şenel, fabrika işçileriyle buluşuyor. Şenel, özellikle kadın çalışanların “Mutfakta artık dolaplar boş kalıyor. Kilo ile alışverişi unuttuk. Pazara çıkmaktan korkar olduk. Kazandığımız para yetmiyor yanına da borç ekliyoruz” şeklindeki yakınmalarına esprili bir şekilde “Ekonomi bakanımızın gözlerindeki ışıkla demek ki bu işler olmuyormuş” diye yanıt verdi.

‘Ekonomi uzman ekonomistler ile 6 ayda rayına oturur’

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı İbrahim Şenel, zor ekonomik şartların insanların belini büktüğünü ancak Millet İttifakı ve İYİ Parti’nin iktidar değişiminde konusunda uzman ekonomistleri ile bu işin en fazla 6 ayda rayına oturtulabileceğini dile getirdi.

‘Gözlerdeki ışıkla ekonomi yönetilmiyor’

Şenel, “Dünyanın hiçbir yerinde gözlerdeki ışıkla ekonomi yönetilmiyor. Stratejik hatalar dünya sıralamasındaki yerimizi bile 4-5 basamak geriye çekti. Bu düzen değişecek. Başka yolu yok. Hep birlikte başaracağız, hep birlikte refaha kavuşacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.