enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2586
EURO
35,0500
ALTIN
2.468,29
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C

Si-Ser İşitme Cihazları Denizli’de isteyen herkese ücretsiz işitme testi yapacak

Si-Ser İşitme Cihazları Denizli şubesi, kentte bulunan basın mensupları ile bir araya geldi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile Protokol imzalayan Si-Ser İşitme Cihazları Aydın-Denizli- Muğla Bölge Müdürü Kerim Kangöz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutladı. Denizli’de iki şube ile hizmet veren Si-Ser İşitme Cihazları, isteyen herkese ücretsiz işitme testi yaptıklarını da duyurdu.

Si-Ser İşitme Cihazları Denizli’de isteyen herkese ücretsiz işitme testi yapacak
14.01.2023
A+
A-

Si-Ser İşitme Cihazları Denizli Şubesi Denizli’de bulunan basın mensupları ile bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Aydın-Denizli- Muğla Bölge Müdürü Kerim Kangöz, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Karaçay ile protokol imzaladı. Bu protokol ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyesi basın mensupları ve birinci derece yakınlarına yüzde 25 indirim yapılacak.

Basın mensuplarına katılımları nedeniyle teşekkür eden Aydın-Denizli- Muğla Bölge Müdürü Kerim Kangöz, imzalanan protokolün detaylarını anlattı. Kangöz, “Denizli bölgemizde, Denizli’deki arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. Bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kahvaltı etkinliğimiz vardı. Denizli’deki gazetecilerimiz geldiler. Burada biz, gelen hastalarımızın cihaz kontrollerini, bakımlarını yapıyoruz. Aynı zamanda ücretsiz işitme testleri yapıyoruz. SGK ile anlaşmamız var. Bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile protokol anlaşması yaptık. Gazeteciler Cemiyeti Üyesi olan basın mensuplarına ve ailelerine yüzde 25 indirim yapacağız. Gazetecilere ücretsiz işitme testi yapacağız, kullanmış oldukları cihazlarına kontrol ve bakım yapıyoruz, almış oldukları cihazların yanına hediye pillerini veriyoruz, kulak kalıbını ücretsiz yapıyoruz. Bunlar tabi ki birinci derece ailelerini de kasıyor” şeklinde konuştu.

Si-Ser İşitme Cihazları Ege Bölgesi Eğitim Sorumlusu Mert Arslan, “Biz 27 yıllık bir firmayız. İlk amacımız insanlara değer kazandırmaktır. İlk amacımız insanların işitme kaybı ile beraber kaybettikleri, stres gibi durumları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Amacımız insanların normal günlük rutinini devam ettirebilmesi ve daha rahat hayatlarına devam etmelerini istiyoruz. Amacımız bu. İnsanlara hizmet vermek için buradayız. Hizmet sektöründe önü olmaya çalışıyoruz. Yerli üretimle de bunu başardığımızı düşünüyoruz” dedi.

Si-Ser İşitme Cihazları’ndan herkese ücretsiz işitme testi

 Si-Ser İşitme Cihazları Denizli Pazarlama Sorumlusu Mehmet Ali Kızgın “Denizli’de başarılı bir firma olduğumuzu düşünüyorum. Neredeyse 20 yıldır Denizli’de Doktorlar Caddesinde bulunan şubemizde hizmet vermekteyiz. Ayrıca Denizli Devlet Hastanesi karşısında da şubemiz var. Denizli’de iki şube olarak hizmet veriyoruz. Güzel ilerliyoruz. İşitme cihazlarında biraz daha bilinçlenmemiz gerekiyor. Bu nedenle şubelerimizde ücretsiz işitme testi yapıyoruz. Herkes buyurup gelebilir” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.