enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2126
EURO
35,0154
ALTIN
2.516,68
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C

Süpçin’den İstifa Ettikten Sonra İlk Açıklama

Eski İYİ Parti Pamukkale ilçe başkanı Adem Süpçin, görevi bıraktıktan sonra ilk kez açıklama yaptı.

Süpçin’den İstifa Ettikten Sonra İlk Açıklama
A+
A-

Avukat Adem Süpçin, Pamukkale ilçe başkanlığına Mustafa Çobanoğlu’nun getirilmesinin ardından ilk açıklamasını yaptı. Yaptığı açıklamada 24 Haziran sonrası seçimlerde yenilenme çalışmalarına girişen İYİ Parti için ‘daha yeni başlıyoruz’ diyerek partisine destek oldu.

Av. Adem Süpçin’in yayınladığı açıklamasında;

Daha Yeni Başlıyoruz…

Gözlerimdeki katarakt nedeniyle ilk ameliyatım başarıyla geçmiş olup, geçmiş olsun dileklerini eksik etmeyen herkese, tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Artık her şey daha net.

Bu arada (1 aylık bir istişari süreçten sonra) atanan tüm ilçe başkanlarını ve Pamukkale yeni ilçe başkanı meslektaşıma; yeni yönetimlerde görev alacak arkadaşlara da başarılar diliyorum.

Kurucu ilçe başkanı olarak atanmam ve kongremizden sonra görev sürem boyunca şahsıma sabırla destek olan eşime, hiç bir zaman yalnız bırakmayan yönetim kurulu arkadaşlarıma, mahalle teşkilatlarımıza, sandık görevlileri ve müşahitlerimize, tüm üyelerimize, genel merkezimize, milletvekilimize, il yönetimimize teşekkür ediyorum.

Biz idealist duygularla bu bayrağı aldık ve onu Pamukkale’de belli bir yüksekliğe bıraktık. Kimsenin kuşkusu olmasın ki bundan sonra hedefimiz ve ideallerimiz daha büyük olacaktır.

Biz zaten bizim olan yönetimleri, belediyeleri, milletvekilliklerini ve cumhurbaşkanlığını alacağız.

İlkelerimizi töremiz ve inancımız belirler. Tanrı Türk’ü koruyacaktır…

Gerçekten de #DahaYeniBaşlıyoruz !

İfadelerini kullandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.