enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5697
EURO
34,9942
ALTIN
2.451,49
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Açık
26°C

Tavas’ın Hizmet Yelpazesi Büyüyor

Tavas’ın Hizmet Yelpazesi Büyüyor
10.10.2017
A+
A-

Tavas Belediyesi araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Araç filosuna biri sosyal ve kültürel işlerde, diğeri de ara sokaklarda biriken çöpleri gün boyu mobil olarak toplamak amacıyla kullanılmak üzere iki yeni son model aracı hizmete soktu.

Tavas’ta dar sokaklarda çöplerin toplanabilmesi için yeni bir uygulama başlatıldı. Tavas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmaya başlanan yeni kamyonetle, gün içinde mahallelerde dolaşılarak, biriken çöpler toplanacak.

“Vatandaşa En Hızlı Hizmeti Veriyoruz”

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol,” Tavas büyüyor, hizmetlerimiz genişliyor. İlçemizde her gün yenilikler oluyor. Tavas artık bir cazibe merkezi. gerek Kamu gerekse Belediye yatırımlarımızla ilçemizde çok ciddi bir ilerleme söz konusu. Bu da beraberinde yeni ihtiyaçları doğuruyor. Tavas Belediyesi olarak bu ihtiyaçlara en kısa sürede cevap vermek amacıyla yeni araçlarla yeni hizmet alanları açıyoruz. Bizim 3 büyük hedefimiz var: Yenilik, İlerle ve Büyüme. Her geçen gün hedeflerimizi gerçekleştirme yolunda yeni adımlar atıyoruz.

Sokaklarımız tertemiz olsun, vatandaşlarımızın yüzü gülsün diye ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Bu anlamda hem Temizlik İşleri hem de Halkla İlişkiler Müdürlüklerimize iki yeni araç daha kazandırdık.  Her şey Tavasımız ve Tavaslılar için diyerek, yeni araçlarımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.