enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Tavas’ta Toki ile Ev Heyecanı Başladı

Tavas’ta Toki ile Ev Heyecanı Başladı
04.08.2017
A+
A-

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tavas Yeni Mahalle ve Kızılcabölük Mahallelerinde toplamda 224 konut yapılacak olan, konutların yapımına başlandı. Bodrum+4 kattan oluşan ve her iki mahalleye eşit sayıda yapılacak olan konutlar 48 adet 3+1, 64 adet 2+1 olarak inşa edilecek.

Projeyle yerleşim alanı; parkı ve peyzajı ile bir bütün olarak planlanan TOKİ konutlarının cephe tasarımlarında geleneksel konutlarında yer alan cephe elemanları kullanılacak.

Tavas Toki Konutları İncelemesi

Tavas Toki Konutları İncelemesi

Yeni Mahallede kurulan TOKİ şantiyesini ziyaret edip, çalışmaları yerinde inceleyen Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol şunları dile getirdi:

“Söz verdiğimiz gibi TOKİ konutlarını Tavasımıza kazandırıyoruz. Uzun ve yorucu bir sürecin ardından nihayet ilk kazma vuruldu. Ev sahibi olmaya hazırlananlar heyecanlarını bizimle paylaşıyorlar. 2014’te göreve geldiğimizde vatandaşlarımıza söz vermiştik. Verdiğimiz emeklerin meyvesini şimdi topluyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı nezdinde girişimlerde bulunduk. Arkasından TOKİ için resmi talep toplama sürecine girdik. 2017 yılında tahsisler ve ihaleler yapıldı.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol

Tavaslılara Şimdiden Hayırlı Uğurlu Olsun

Şuanda temel için hafriyat alma işlemi başladı. Buradaki çalışmaların bir yıl içinde tamamlanmasını bekliyoruz. Bu noktaya gelene kadar oldukça zor bir süreci atlattık. Sonraki süreçte binaların inşası ve teslimi gerçekleşecek. Kura çekimi ile ilgili takvimi Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bize bildirdiğinde başvuru yapan vatandaşlarımızla paylaşacağız. Ben buradan başta Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a, TOKİ Başkanımız Mehmet Ergün Turan’a ve projeye sahip çıkan tüm Tavaslı hemşerilerime sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Tavasımıza, Tavaslılara şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.