enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1977
EURO
35,0623
ALTIN
2.505,47
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
33°C
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Tekerlekli sandalyesiyle takımını yalnız bırakmıyor!

Sarayköy’de yaşayan 38 yaşındaki bedensel engelli İsmail Çetin, tekerlekli sandalyesiyle gönül verdiği Sarayköyspor’un evinde oynadığı her maçta tribünlerdeki yerini alarak takımına destek oluyor.

Tekerlekli sandalyesiyle takımını yalnız bırakmıyor!
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta mücadele eden Sarayköyspor, yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Mücadelenin 3’üncü haftasında zirveyi kimseye bırakmayan kırmızı siyahlı ekip ligdeki zirvesini koruyor.
38 yaşındaki İsmail Çetin, Sarayköy İlçe Stadyumu’nun en dikkat çeken taraftarlarından birisi haline geldi. Bedensel engelli olarak dünyaya gelen Çetin, kırmızı siyahlı renklere tutkusu nedeniyle her iç saha karşılaşmasında stadın yolunu tutuyor. Tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan fanatik taraftara, maç boyunca babası Mehmet Çetin eşlik ediyor. Sarayköyspor formasını giyen ve boynuna atkısını takan Çetin, en ön sıradan yapılan tezahüratlara elinde tuttuğu Sarayköyspor bayrağını sallayarak eşlik ediyor, takımına destek veriyor.

Sarayköyspor’un ilçenin gururu olduğunu her zaman destek için yerlerini alacaklarını belirten 67 yaşındaki baba Çetin, “Oğlum, doğuştan bedensel engelli ancak her şeyi anlayabiliyor. Sarayköyspor’u da çok seviyor. Maçları yakından takip ediyoruz. Gol attığında heyecanlanıyor ve mutlu oluyor” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.