enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

THK şubesi icradan satıldı

THK şubesi icradan satıldı
19.07.2020
A+
A-

Çivril de bulunan Türk Hava Kurumu (THK)’nun satılması vatandaşlarca üzüntü ile karşılandı. Özel bir bankadan çekilen kredi karşılığında ipotek gösterilen THK Çivril Şube binası icra kanalı ile satışa çıkarıldı. Türkiye’nin daha kaç ilçesinde şubelerin ipotek gösterilerek satıldığı merak konusu olurken bu duruma engel olmak için genel merkezin yaptığı her hangi bir çalışmanın olup olmadığı ve ilçe şubelerinin yeniden hayata geçirilip geçirilmeyeceği cevap bekleyen sorular arasında yerini alıyor. 

Çivril Türk Hava Kurumuna ait binanın icra yoluyla satılmasını büyük bir utanç olarak değerlendiren vatandaşlar üzüntülerini şöyle dile getirdi; “Türk Hava Kurumu gibi bir kurum nasıl icraya düşüyor ve icra kanalı ile satılabiliyor aklımız almıyor. Türkiye’de satılacak başka şubesi kalmamışta Çivril’i mi bulmuşlar satacak. Yazıktır cumhuriyetimizin değerlerinden birine Çivril sahip çıkamadı mı?”Yerli ve milli savaş uçaklarının havalanması beklenirken Türk Hava Kurumu’nun icra kanalı ile satılmasına bir anlam veremediklerini dile getiren vatandaşlar, “Bizler kendi uçağımızı üreteceğiz diye gururlanırken THK’nun icralık olmasına hem bir anlam veremedik hem de bu bizi çok üzdü.” şeklinde üzüntülerini dile getirdi.

Kaynak genccivrilgazetesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.