enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2083
EURO
34,9847
ALTIN
2.505,39
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
30°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Açık
28°C

TİP Parti Sözcüsü Sera Kadıgil Denizli’de konuştu: Asli gayesi cebini doldurmak olan bir iktidar tarafından yönetiliyoruz!

Türkiye İşçi Partisi parti sözcüsü Sera Kadıgil 24 Nisan 2023 saat 18.00’de Merkezefendi Kültür Merkezinde halkla buluştu. Anayasanın nasıl çiğnendiğine değinen Kadıgil, devletin laiklik ilkesini çiğnediğini belirtti.

TİP Parti Sözcüsü Sera Kadıgil Denizli’de konuştu:  Asli gayesi cebini doldurmak olan bir iktidar tarafından yönetiliyoruz!
25.04.2023
A+
A-

Türkiye İşçi Partisi sözcüsü Sera Kadıgil, Denizli’de partililerle bir araya geldi. Kadıgil, Denizli’de gerçekleştirilen etkinlikte gündeme dair açıklamalarda bulundu.

TİP Milletvekili Kadıgili, ‘Tek bir mezhebin tek bir yorumuna sıkışmış bir anlayışı 22 yıldır durmadan bize dayatan bir iktidar tarafından yönetiliyoruz. Asıl amacı da bu gibi duran ama asli gayesi cebini doldurmak olan bir iktidar tarafından yönetiliyoruz. Cemaat ve tarikat yurtlarında çocuklarımız canlarına kıydı, buna mecbur bırakılan yoksul ailelerin çocukları. Kadın cinayetleri aldı başını gitti.’ifadelerini kullandı.

‘Avukatlık mesleğimi yapamadım, siyasetçi olmak zorunda kaldım’

Kadıgil sözlerine, ‘Hukuk devleti de değiliz, hukuk devleti olmamız için siyasete girdim, avukatlık mesleğimi yapamadım, siyasetçi olmak zorunda kaldım. Sosyal devlet kimseyi aç bırakmayan devlettir. Ama hiçbir yurttaş kendini güvende hissetmiyor. AKP’li olmayanlara üvey evlat muamelesi yapılıyor. Tek adamın ağzından çıkan sözle yönetilen ülkeye demokratik diyebilir misiniz? Yani anayasanın ‘Türkiye Cumhuriyeti laik demokratik sosyal bir hukuk devletidir’ maddesi ortada kalmamıştır.’ diye konuştu.

TİP Denizli milletvekili adayı Yapmur Yalçın’ı tanıttı

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerini belirten Kadıgil, aynı zamanda şu açıklamayı yaptı; ‘Kazanamayacağımızı hesapladığımız illerde aday çıkarmadık, Denizli’ye inanıyorum Yağmur’u meclise yollayacağız’ şeklinde konuştu. Aday Yağmur Yalçın da yoğun katılımın ve ilginin kendisine güç verdiğini ve Denizli’nin sesi olacağını belirten bir konuşma yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.