enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3178
EURO
34,6290
ALTIN
2.410,37
BIST
10.094,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
19°C

Türkiye şampiyonları Başkan Şevik’i ziyaret etti

Tüm maçları yenilgisiz tamamlayarak Türkiye Şampiyonu olan Denizli’nin gururu Servergazi Borsa İstanbul MTAL Kız Futbol Takımında top koşturan Buldanlı Hazal ile Sıla Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti. Başkan Şevik, şampiyonları ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Türkiye şampiyonları Başkan Şevik’i ziyaret etti
A+
A-

Okul Sporları Genç Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonasının tüm maçlarını namağlup olarak tamamlayarak yenilgisiz Türkiye Şampiyonu olan Servergazi Borsa İstanbul MTAL Kız Futbol Takımında top koşturan Buldanlı Hazal Çimenoğlu ile Sıla Eldireklioğlu Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti.

Başkan Şevik’in eşi Bahija Şevik, minik kızı Aygül Nur ile MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt’ün de katıldığı ziyarette namağlup olarak Türkiye şampiyonu olmanın gururunu yaşadıklarını söyleyen Sıla ile Hazal hedeflerinin, Fas’ta düzenlenecek olan Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonası’na katılarak Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söylediler.

Buldanlı gençlerle gurur duyduğunu belirten Başkan Şevik, “Şampiyonları ağırlamaktan dolayı mutluyum. Kızlarımızın şampiyonluğu bize ve Buldanlılara da gurur yaşatmıştır” dedi.

Gençleri spora yönlendirmek için Belediye olarak bütün imkanlarını seferber ettiklerini belirten Başkan Şevik “Belediye olarak kırsal mahallelerimiz öncelikli olmak üzere ihtiyaç duyulan mahallelerimize çok amaçlı spor sahaları yapıyoruz.  Gençleri olumlu şeylere yönlendirmek amacıyla başlattığımız çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.