enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2194
EURO
34,6488
ALTIN
2.399,53
BIST
10.247,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
24°C
Denizli
24°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
24°C

TÜRSAB Başkan Adayı Ali Bilir, Denizli’de sektör temsilcileri ile buluştu

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkan Adayı Ali Bilir, Denizli’de sektör temsilcileri ile buluştu. Toplantıda sektörün sorunları konuşulurken, Başkan Adayı Ali Bilir çözüm önerilerini anlattı. Bilir, Egeyön TV’ye verdiği röportajda; “Acentalarımızın yıllardan beri çözüm bekleyen sorunları var. Biz bunlar için mücadele ettik ama sorunların artık bu şekilde çözülmeyeceğini gördüğüm için mevcut sistem içerisindeki inancımı kaybettiğimden dolayı, acenta sahibi olarak sorunları çözmek için ayrıldım. Bugün başkan adayı olarak yoluma devam ediyorum.” dedi.

TÜRSAB Başkan Adayı Ali Bilir, Denizli’de sektör temsilcileri ile buluştu
13.10.2022
A+
A-

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği(TÜRSAB) 26-27 Kasım’da İstanbul’da seçime gidiyor. Bu kapsamda şuanda kadar 30 ilde toplantılar gerçekleştiren TÜRSAB Başkan Adayı Ali Bilir Denizli’ye geldi. Denizli’de sektör temsilcileri ile bir otelde buluşan Bilir, sektörün sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı.

“2050 TÜRSAB TURİZM VİZYONUNU İLE ÜLKE POLİTİKASI HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ”

Toplantıda Egeyön TV’ye açıklamalarda bulunan Ali Bilir, aday olma kararını; “15 yıldan beri TÜRSAB camiasının içerisindeyim. Tüm komitelerinde görev yaptım. 17 yıldan beri de seyahat acentalığı hizmetini sürdürüyorum. TÜRSAB’da bir dönem İstanbul Bölge Başkanlığı, 2 dönem yönetim kurulu üyeliği ve son dönemde yönetim kurulu başkan yardımcılığı yaptım. TÜRSAB’ın biriken sorunları var. Acentalarımızın yıllardan beri çözüm bekleyen sorunları var. Biz bunlar için mücadele ettik ama sorunların artık bu şekilde çözülmeyeceğini gördüğüm için mevcut sistem içerisindeki inancımı kaybettiğimden dolayı, acenta sahibi olarak sorunları çözmek için ayrıldım. Bugün başkan adayı olarak yoluma devam ediyorum. Şuana kadar 30 ilimizde seyahat acentalarımızla bir araya geldik ve toplantılar yaptık. Sorunlarımız ortak fakat çözülmesi çok kolay. Uzlaşıyla, masaya oturarak, kavga etmeden, aklın yolunu bir araya toplayarak çözeceğiz. Sorunlarımız çözülmeli ki TÜRSAB’ın 2050 vizyonunu konuşabilelim. TÜRSAB bugün turizm konusunda otorite olması gereken bir kurum iken bunu sağlayamadı. Bugün ülkemize gelen 35-40 milyon turisti TÜRSAB üyeleri sağlıyor. Üyelerimiz ülkesini tanıtmak için fuar fuar, ülke ülke, şehir şehir dolaşıyor. Turistlerin gelmesini seyahat acentaları sağlıyor. Seyahat acentaları ülkemiz ekonomisi ve turizmi için çok önemli. Turizme sadece ekonomi olarak da bakmıyoruz. Turizm kültürlerin birleşimi, kardeşliğin oluşması, insanların ruh halini iyileştiren bir faktördür. 2050 TÜRSAB turizm vizyonunu ile ülke politikası haline getirmek istiyoruz.” diye açıkladı.

“ÖNCELİKLE 12 BİN MESLEKTAŞIMIZ İLE KUCAKLAŞACAĞIZ”

Ali Bilir, ‘Göreve gelmeniz halinde ilk yapacağınız iş ne olacak?’ sorusuna; “TÜRSAB’a karşı bir güvensizlik ve umutsuzluk var. Öncelikle 12 bin meslektaşımız var ve onlarla kucaklaşacağız. Huzur ve barış getireceğiz. Devletimizle kucaklaşacağız. Bizim siyasi bir kimliğimiz olamaz. Birlik olarak tüm siyasi kimliklerin üzerindeyiz. Bizim her türlü inançta ve siyasi görüşte meslektaşlarımız var. Onlarla sımsıkı sarılıp masaya oturacağız. Hızlı bir şekilde sorunlarımızı çözeceğiz.” dedi.

“BANA OY VERİN DEMİYORUM, GELİN VE MESLEĞİNİZE SAHİP ÇIKIN”

Seçim öncesi üyelere çağrı yapan Bilir; “TÜRSAB’ın 50’nci yılında yeni bir sayfa açmak için aday olduk. Ben yola çıktığımız binlerce meslektaşımın bir temsilcisiyim. Ali Bilir olarak tek başıma yola çıkmadım. Arkamızda büyük bir kitle var. Arkamızda sessiz bir çoğunluk var ve hepsi seyahat acentası. Üyelerimizi 26-27 Kasım tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan genel kurula davet ediyorum. Bana oy verin demiyorum, gelin ve mesleğinize sahip çıkın. Bu bizim son şansımız. Bizim seçimdeki sloganımız ‘Acentalar Kazanacak’ oldu. TÜRSAB’ın 50 yıllık tarihinde üyeler birilerini başkan seçmek için oy verdiler. Bu sefer aday olan seyahat acentalarımızın kendisi. Ben herkesi sandığa davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.