enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2967
EURO
35,0056
ALTIN
2.461,10
BIST
10.134,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Açık
33°C

TÜRSAB Denizli Pamukkale Bölge Başkanlığı’nda 2 adaylı seçim heyecanı yaşandı

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Denizli Pamukkale Bölge Başkanlığı seçime gitti. Mevcut Başkan Turan Köseoğlu ve Muhammet Kaplan başkanlık için yarıştı. 123 üyesi bulunan TÜRSAB Denizli’de kullanılan 58 oydan 40’nı alan Turan Köseoğlu başkan seçildi.

17.10.2022
A+
A-

2014 yılında Pamukkale Bölge Başkanlığı olarak kurulan TÜRSAB Denizli, Isparta ve Burdur illerini de barındırıyor. Toplam 123 acenta üyesi var. TÜRSAB Denizli bugün 2 adaylı seçime gitti. Mevcut Başkan Turan Köseoğlu ve Muhammet Kaplan başkanlık için yarıştı.

KÖSEOĞLU BAŞKAN

123 üyeli TÜRSAB Denizli’de kullanılan 58 oydan 40’nı alan Turan Köseoğlu TÜRSAB Denizli Pamukkale Bölge Başkanı oldu. Muhammet Kaplan ise 18 oy aldı.

SEÇİM SONUÇLARI ÖNCESNDE EGEYÖN TV’YE KONUŞTULAR

Seçim sonuçları öncesinde Mevcut Başkan Turan Köseoğlu, Başkan adayı Muhammet Kaplan, üyeler Ali Yörümez, Huzeyfe Demir, Elif Aydın, önceki dönem TÜRSAB İzmir Başkanı Tolga Gencer ve Ali Durmuş Egeyön TV’ye açıklamalarda bulundu.

“SEKTÖRÜMÜZÜN VE ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE İNANIYORUZ”

Mevcut başkan ve başkan adayı Turan Köseoğlu Egeyön TV’ye yaptığı açıklamada; “Meslekteki 35 yılım, TÜRSAB’da 8’nci senemiz. Mesleki bilgi ve birikimimizi aktarmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımız bizi bırakmak istemedi. Gençlere devretmek istiyorduk ama bir dönem daha kalmamızı istediler. Son bir defa göreve talip olduk. TÜRSAB turizm sektörü anlamında temsil eden en üst düzey ve üye sayısı en fazla olan meslek birliğidir. Hem ülkemizin tanıtımı hem de bölge destinasyonlarının tanıtımı açısında güzel işlere imza atıyor. Yurtdışı fuarlarda stantlar kiralayarak üyelerinin pazarlama ve tanıtım yapmasını sağlıyor. Sektörün motive edici ve itici kuruluşlarından bir tanesi. Bizler turizm acentaları olarak seyahat sektörünün kılcal damarlarıyız. Cari açığı kapatma anlamında stratejik bir sektörüz. Bu sene yurtdışı ve içinden çok iyi rakamlar alıyoruz. Otellerimiz hala dolu. Pandemide çok ciddi yara almıştık. Geçen sene toparladık bu sene çok daha iyi rakamlar alacağız. Pamukkal’de 2 milyon sayısına ulaşmayı hedeflemiştik, inşallah tutturacağız. Sektörümüzün ve ülkemizin geleceğine inanıyoruz. Tüm zorluklara göğüs gererek var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemiz elbirliği ile bütün sektörlerde hak ettiği yere gelecek. Muhammet Kaplan’da bugün hizmet için aday oldu. Bizim yıllardır arkadaşız. Kim seçilirse seçilsin seçim hayırlı olsun.”dedi.

KAPLAN, KAÇAK ACENTALARLA MÜCADELEYE DİKKAT ÇEKTİ

Başkan adayı Muhammet Kaplan ise Egeyön TV’ye yaptığı açıklamada; “Değişim gerek diyerek yola çıktık. Aceta sahibi meslektaşlarımızın haklarını korumak, kaçak acentalara son vermek ve mücadele etmek için yola çıktık. Kaçak acentalar, haklarımızı gasp ediyor. Mevcut başkanımızın da dördüncü dönemi olduğu için gençlerin önünün açılması ve TÜRSAB’ın bayrağını daha ileriye taşımak için yola çıktık. Üyelerimize mesajım ise; Acentaların işlerini zorlaştıran değil kolaylaştıran, onların haklarını savunacağız. Uluslararası alanda yeni pazarlar oluşturacağız. Sonuna kadar hep beraber ve adil bir yönetim sergileyeceğiz.”dedi.

TURAN KÖSEOĞLU’NUN LİTESİ

ASİL ÜYELER

TURAN KÖSEOĞLU(BAŞKAN)-KÖSEOĞLU TURİZM

ELİF AYDIN-ÇAMLIK TURİZM

BARIŞ ATASOY-SELİNUS TURİZM

ALİ YÖRÜMEZ-67 YAĞMUR TURİZM

HAKAN AYBAY-AYBAY GEZİ TURİZM

YEDEK ÜYELER

ALİ DURMUŞ-TMT MAGİC TRAVEL TURİZM

BÜLENT ATAN-TRAVEL OF ADK TURİZM

NEVZAT KÖSE-LAODİKYA TOUR TURİZM

HUZEYFE DEMİR-STARNAME TURİZM

MEHMET KALKINÇ-GEZİ MEFTUR TURİZM

MUHAMMET KAPLAN’IN LİSTESİ

ASİL ÜYELER

MUHAMMET KAPLAN(BAŞKAN)-T4T TRAVEL

ÖMER TUNCER-ADAT TURİZM

MUSTAFA NAMLI-MUSTAFA NAMLI TURİZM

NURETTİN DEMİR-ARES DEMİR TOURS

HACER DEMİRCİOĞLU-CN ANSA TRAVEL

YEDEK ÜYELER

OSMAN UÇAR-WİNGOVER TRAVEL

RUHİ GÖK-PARS SAFARİ TURİZM

MUSTAFA ŞİMŞEK-HIJACKERS TOUR TURİZM

İSMAİL TAŞDAN-WHİTE PAREDİSE

TAYFUR BİLGİLİ-BRAMOON TUR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.