enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

TYP okullara temizlik görevlisi alımları başladı mı 2023? 

TYP okullara temizlik görevlisi alımları başladı mı 2023? 
01.02.2023
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı, okullarda temizlik görevlisi ihtiyacının giderilmesi için İŞKUR ile birlikte personel alımı yapıyor. Sürece ilişkin çalışmalar ve açıklamalar sürerken, TYP okullara temizlik görevlisi alımları başladı mı 2023 sorusu yanıtı en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Bu istihdam sürecinden yararlanmak ve iş sahibi olmak isteyenler İŞKUR TYP PERSONEL ALIMI ilanlarını takip etmeye başladı. Peki, İŞKUR TYP 2023 personel alımı ne zaman başlayacak? İŞKUR TYP 2023 isim listesi belirlendi mi? İŞKUR TYP 2023 ne zaman açıklanacak? İŞKUR TYP 2023 kura çekimi oldu mu? Tüm bu soruların yanıtları ve çok daha fazlası haberimizde. 

TYP Okullara Temizlik Görevlisi Alımları Başladı Mı 2023?

İŞKUR TYP 2023 personel alımları ne zaman başlayacak? sorusuna cevap aranırken, İŞKUR TYP personel alımı ilanları en çok araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görevlendirilecek destek personeline ilişkin henüz herhangi bir ilan yayımlanmadı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da İŞKUR TYP personel alımı ilanları yıl içinde yayınlanarak, alımların gerçekleştirilmesi bekleniyor. 

Daha önceki yıllarda uygulanan koşulların bu yıl da aynı standartlarda kabul edilmesi beklenirken, İŞKUR TYP 2023 isim listesi de ilanların yayınlanması ve başvuruların tamamlanmasının ardından belirlenecek. 

İŞKUR TYP 2023 Personel Alımları Ne Zaman Başlayacak Ve Başvuru Şartları Ne Olacak? 

İŞKUR TYP 2023 personel alımlarında uygulanacak şartlar da geçmiş yıllardaki kriterlere göre şöyle olacak: 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Kuruma kayıtlı olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (c) bentleri kapsamında SGK’ya bildirilmiyor olmak ve isteğe bağlı sigortalılık hariç aynı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi kapsamında sigortalı olmamak veya belirtilen kapsamda sigortalı sayılmamak,

Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,

Öğrenci olmamak (açık öğretim öğrencileri hariç). 

Toplum Yararına Program (TYP) Nedir?

İşsizliğin yoğun olduğu dönemlerde veya yerlerde doğrudan veya yüklenici eli ile toplum yararına bir iş ya da hizmetin gerçekleştirilmesi yoluyla özellikle istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek işgücü piyasasına uyumlarını gerçekleştirmek ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak amacıyla İŞKUR tarafından uygulanan programlardır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.