enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Üçgen’de Mutlu Sona Doğru

Üçgen’de Mutlu Sona Doğru
09.03.2017
A+
A-

Üçgen'de Çözüme Doğru

Üçgen Çarşısında Zolan’ın Desteği ile Mutlu Sona Doğru

Mağdur olma endişesiyle seslerini duyurmaya çalışan Üçgen Çarşısı esnafı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’la görüştü. Esnafın sorunlarını ve Çarşı ile ilgili dertlerini dinleyen Başkan Zolan, esnafa destek olacaklarını bildirdi.

Başkan Zolan’ın, Üçgen Çarşısı Kat Maliklerinin 30 Nisan’da gerçekleştireceği toplantıya da katılarak esnafa destek olacağı belirtildi.

Üçgen Çarşısı Yönetimi Başkan Zolan'ı Ziyaret Etti

Üçgen Çarşısı Yönetimi Başkan Zolan’ı Ziyaret Etti

Üçgen Çarşısı Kat Malikleri Başkanı Ömer Güneş ziyaret ve Çarşı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güneş, “Çarşının yerinde yeni bir yapının yükselmesi için bizler de Üçgen Çarşısı esnafı olarak birlik olmaya çalışıyoruz. 30 Nİsan’daki toplantımızda çoğunluğumuzu yakalayarak yeni projeler için biz de adım atmak istiyoruz. Bu süreçte bizi dinleyen ve bize destek veren Büyükşehir Belediye Başkanınımız Osman Zolan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Üçgen Çarşısı denetleme kurulu üyesi ve çarşı esnaflarından Bahri Yıldırım da Başkan Zolan’a teşekkür ederek, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ÜÇGEN ÇARŞISI ile alakalı sorunlarımızı dinledi ve her türlü sorunlarımızı çözeceğini ve yardımcı olacağını söyledi. Ayrıca 30 Nisan’da yapacağımız toplantıya bizlere destek için katılacağını söyledi. İnsallah tüm mülk sahipleri için hayırlı olur. Sorunu çözmek için birlikte olmak lazım. Osman Başkanımızın da desteği ile ÇArşı olarak birlikte hareket edecek ve kimseyi mağdur etmeden yeni proje için çalışmaları başlatacağız. Tüm kat maliklerimizi toplantımıza bekliyoruz.” dedi.

Çarşısın akıbeti 30 Nisan’da gerçekleştirilecek Kat Malikleri toplantısından çıkacak kararla belirlenecek. Toplantıda çoğunluk yakalanıp karar verilebilirse Üçgen Çarşısı için yeni bir dönem başlayacak.

Üçgen Çarşısı’nda Yeni Proje Heyecanı

Üçgen Çarşısı’nın Kaderi için Tarihi Toplantı Yapıldı

Üçgen Çarşısı İçin Tarihi Gün

Üçgen’de Çarşı

Çallıca Üçgen Çarşısı’na Dikkat Çekti

Üçgen Çarşısı’na Basmacı Desteği

Fetö Üçgeni

Sancar: ” Üçgen Esnafına Sahip Çıkacağız”

Üçgen Çarşısı’na Karşı Sessizlik mi Var?

Üçgen Çarşısı’nın Deprem Raporunda Fetö Parmağı mı Var? 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.