enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
27°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

UCİM Denizli temsilciliği yoğun katılımla açıldı!

Son yıllarda artış gösteren çocuk istismarına karşı kurulan Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM), Denizli’de temsilcilik açtı. Açılışa, UCİM Genel Başkanı Saadet Özkan, Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan ve çok sayıda davetli katıldı.

UCİM Denizli temsilciliği yoğun katılımla açıldı!
24.10.2022
A+
A-

Açılış öncesi konuklar çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunurken, kısa konuşmalarla konunun önemi anlatıldı. Daha sonra konuşan UCİM Genel Başkan Yardımcısı Yücel Ceylan, ‘’ Bizim çocuklarım birer kahraman. Çocuklar konuştuğu zaman, istismarcıyı tecrit altına aldırdığı zaman, bir sürü çocuk birçok şeyden kurtuluyor. Ülke olarak bunun farkına vardık. Aileler de çocukların utanmaması gerektiğini anladı. İstismarcılar haysiyetsiz birer varlıktır. Onlardan korkmadan yola devam edeceğiz. Olası bir durumda UCİM’e, 155, 183’e ihbarda bulunun’’ dedi.

Çocuklarımızın geleceği adına bu dernekte bir aradayız

UCİM Genel Başkanı Saadet Özkan da yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Özkan, ” Biz çocuklarımızın geleceği adına bu dernekte bir aradayız. Onların daha güzel bir dünyada yaşaması için çalışıyoruz. Ülkemizin her yerinde binlerce avukatımızla birlikte çocukların hak ihlallerinin önüne geçilmesi, cinsel istismarın hesabının sorulması temelinde yoğun mesai harcıyoruz. En önemli nokta olarak da bu konuda bir bilincin oluşması çalışmalarımız var. Türkiye’nin her yerinde yapılandık. 13 ilde merkezimiz var hem temsilcilik hem de Çocuk İhmal ve İstismarı Önleme Ofislerimiz var’’ dedi.

Denizli’de kurulma nedenimiz buradaki aktif gücümüz olması

Denizli’nin en önem verdikleri şehirlerden biri olduğunu ifade eden Özkan, ‘’Denizli’de 3 temsilcimiz var. Temsilcilerimizden Emel Hanım Türkiye’ye yapılanma sorumlularımızdan bir tanesi. Denizli’de kurulma nedenimiz buradaki aktif gücümüz olması. Türkiye’de örgütlenmemizin en güçlü olduğu yerlerdeyiz. Denizli halkına da sesleniyorum. Yerel yönetimlere valimize sesleniyorum bizim bu mücadelemizde yanımızda olsunlar’’ diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek dernek binası hizmete sunuldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.