enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4855
EURO
34,7617
ALTIN
2.420,20
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
23°C

Ümit Bahtiyar İttifak Krizi’nin Ardından CHP’lilere Seslendi!

İtttifak adayı olarak İyi Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Ümit Bahtiyar CHPlilere seslendi: “Siz fedakarlık yaptınız. Biz unutmayacağız”

Ümit Bahtiyar İttifak Krizi’nin Ardından CHP’lilere Seslendi!

Ülke genelinde bazı illerde ittifak yapan İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli’de İyi Parti Adayı üzerinde ittifak yapmış, ittifak adayı da Ümit Bahtiyar olarak belirlenmişti.

Ümit Bahtiyar, İki Parti Genel Başkanları ile Bir Araya Geldi

İttifakın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar bugün Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek’in Seçim Ofisi’nin açılışında CHP’lilere seslendi.

Bahtiyar, yaptığı konuşmada ittifakın güç birliği olduğunu ifade etti. Güç birliği içinde CHP’lilerin fedakarlık yaptığını ifade eden Bahtiyar, “Zaten güç birliği demek fedakarlık demektir. Bu fedakarlığınızı ben unutmayacağım. Biz asla unutmayacağız” dedi.

CHP-İYİ Parti İttifakının Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Bahtiyar, Şeniz Süzek Doğan’ın Merkezefendi’deki seçim bürosu açılışına katıldı.

Şeniz Süzek Doğan: Merkezefendi’yi Bir Anne Şevkati ile Kucaklayacağım

“BAŞKANLIK ZAMANLARIMIZDA DA BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Hedeflerinin kurulan güç birliği sayesinde 31 Mart’ta güç birliği yapılan tüm belediyeleri almak olduğunu dile getiren Bahtiyar, “Bu güç birliğini ortak akıla, sonra ortak eyleme dönüştürerek zaferle sonuçlandıracağız. Bu ittifak sadece 31 Mart’a kadar devam etmeyecek. Ondan sonra da Şeniz Hanımla başkanlıklarımız zamanında da hep birlikte çalışacağız.
Şeniz Hanım bugün bu kaleyi açarken kendisini Merkezefendi Belediye Başkanı olarak şimdiden ilan ediyorum. Ben ve ekiplerim teşkillatarımız Merkezefendi’de Şeniz Hanım’ı seçtirmek için her şeyi yapacağız. 1 Nisan’dan itibaren de projelerimizi hayata geçirmek için hep birlikte çalışacağız” dedi.

TWİTTER’DAN DA SÜZEK DOĞAN’A DESTEK VERDİ

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan’ın seçim bürosu açılışına katılan Bahtiyar, Twitter’dan yaptığı paylaşım ile Şeniz Süzek Doğan’a destek verdi. Bahtiyar, katıldığı açılıştan fotoğrafları paylaşarak ‘Millet İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı sn. Şeniz Doğan’ın oldukça kalabalık bir ortamda gercekleşen seçim bürosu açılışına katıldık. Dostlarımızla bir araya gelip sohbet ettik. Güç birliğiyle yolumuz açık olsun… ‘ ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.