enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4519
EURO
34,7410
ALTIN
2.440,77
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Üretici isyan etti.. 50 bin TL’lik şeftali çalındı iddiası

Üretici isyan etti.. 50 bin TL’lik şeftali çalındı iddiası
12.09.2020
A+
A-

Şeftali sezonunun açılması ile birlikte iş başına geçen hırsızların çeşitli bahçelerden yaklaşık 50 bin lira değerinde şeftali çalındığını iddia eden üretici “bu hırsızlardan bıktık”dedi.

Çivril’in bir çok mahallesinden hırsızlık ihbarları gelirken bu hırsızlardan illallah ettik diyen şeftali bahçesi sahipleri , “Bu bir değil iki değil her sezon aynı şeyleri yaşıyoruz. Bu hırsızlara bir önlem alamıyoruz. Geçen sene başka bahçelere girildi bu sene bizim bahçeye, önlem alınmazsa da gelecek sene de başka bahçelere girecekler.” dediler.

ALICILARA ÇAĞRI YAPTILAR

Çivril’de çok çeşitli ürünlerin yetiştiği ve her ürünün farklı alıcıları olduğunu, bu hırsızlığa da dur diyebilecek olanların bu alıcılar olduğunu kaydeden üreticiler, “Çivril’de yetişen ürünlerin alıcıları genel olarak belli firmalar. Bu firmalar alımları yaparken şüphelendikleri kişilerin ürünlerini almasalar hırsızlar da satacak kimseyi bulamazlar. Yada bir zorunluluk getirilsin çiftçi belgesini göstermeyen kişilerin ürünleri alınmasın. Alıcılar üç kuruş aşağıya mal almak için bu hırsızları görmezden gelirlerse bizim daha çok ürünümüz çalınır.” dediler.

Kaynak genccivrilgazetesi.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.