enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5111
EURO
34,9332
ALTIN
2.434,20
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
23°C

Uzun yolun çilesini çekiyorlar.. Çivril esnafının çilesi çözüm bekliyor!

Denizli’nin Çivril ilçesinde Egeyön TV’ye konuşan esnaflar adeta dert yandı. Sicil ve adres değişikliği gibi işlemler için Denizli’nin en uzak ilçelerinden biri olan Çivril’den merkeze gelmek zorunda kalan esnaflar sorunlarına çözüm istiyor. Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeki Karahan konuyla ilgili; “Bizim Çivril’den Denizli’ye gitmemiz 100 km. Bu işin Allah korusun kazası var. Bir kişi Denizli’ye gidip geldiğinde en az 500 TL harcıyor. Mehmet Ali Başkanım bu konunun üzerinede dursun.” dedi.

Uzun yolun çilesini çekiyorlar.. Çivril esnafının çilesi çözüm bekliyor!
27.04.2023
A+
A-

Egeyön TV’nin Çivril ziyaretinden röportajlarımızı yayınlamaya devam ediyor. Çivril’de esnaflara kulak veren Egeyön TV, sorunları dinledi. Esnaflar en büyük problemleri olarak ise Sicil ve adres değişikliği gibi işlemler için Denizli’nin en uzak ilçelerinden biri olan Çivril’den merkeze gitmek olarak aktardı. Konuyla ilgili 3 esnaf ile konuşan Egeyön TV muhabiri Selçuk Selvan, durumu Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeki Karahan’a da sordu.

Başkan Erbeği’nin sorunu üzerinde durmasını istedi

Karahan, durumun çözüm beklediğini belirterek; “Problemi Mehmet Ali Başkana ilettim. Bizim Çivril’den Denizli’ye gitmemiz 100 km. Bu işin Allah korusun kazası var. Bir kişi Denizli’ye gidip geldiğinde en az 500 TL harcıyor. Biz parayı buradan yatırarak bir çözüm üretebileceğimizi ilettik. Ayrı bir çözüm olarak bize haftalık bir memur istedik. Ancak sicil, adres değişikliği gibi işlemlerin halledilmesi için taleplerimiz karşılık bulmadı ve yaptıramadık. Ben buradan bir kez daha rica ediyorum. Mehmet Ali Başkanım bu konunun üzerinede dursun. İlçemiz merkeze yakın olsa önemli değil ama en uzak ilçelerden biriyiz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.