enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2558
EURO
34,7818
ALTIN
2.396,14
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
24°C

Çallı Vekil Sancar, Çal’daki İş Bankası’nın kapatılmaması için harekete geçti

Denizli’nin Çal ilçesinde çok sayıda vatandaşın işlem yaptığı İş Bankası Şubesi’nin kapatılma kararı sonrası Denizli Milletvekili Teoman Sancar açıklamalarda bulundu. Bu kararın vatandaşları mağdur edeceğini belirten Sancar,”İş Bankası Bölge Müdürü ile görüştüm, Pazartesi günüde genel müdürlükle görüşeceğim.İş Bankası’nın sadece ticaret anlayışıyla değil, elini vicdanına koyarak karar alacağını düşünüyorum. Elimizden gelen herşeyi yapacağız.”dedi.

Çallı Vekil Sancar, Çal’daki İş Bankası’nın kapatılmaması için harekete geçti
29.01.2022
A+
A-

İş Bankası, Çal şubesini kapatma kararı aldı. Kararın duyulmasının ardından aslen Çallı olan Denizli Milletvekili Teoman Sancar haber merkezimize açıklamalarda bulundu.

Vekil Sancar;”Denizli Milletvekili ve Çal’ın bir evladı olarak bu konuya 2 gündür vakıfım. Çal’daki İş Bankası’nın kapanacağını öğrendikten sonra özellikle 2 gündür gelen tepkiler olduğunu gördüm. Bunun üzerine İş Bankası Bölge Müdürü’nü aradım.

ÇAL HALKINA YAPILAN YANLIŞTIR

Çal’ın Bekilli ve Baklan arasında bir merkez olduğunu düşünürsek İş Bankası’nın o bölge için çok büyük önemi var. Çal’da bir alışıla gelmişlik var. Çiftçi, vatandaşımız bankayla işlerini götürürken burayı kapatmak Çal halkına bir yanlıştır. Bankanın buradan zarar ettiğini düşünmüyorum. Ama beklediği karı yapamıyor diye banka kapatılmaz.

BU ANLAYIŞI KABUL ETMİYORUM

Çivril şubesi ile birleştirileceği söyleniyor. Baklan, Bekilli, Çal Çivril’e gitmek zorunda kalacak. Böyle birşey olabilir mi? Çal, Bekilli, Baklan neden ilçe? O zaman tek Çivril’i ilçe yapalım, herkes Çivril’e gitsin. Ben bu anlayışı kabul etmiyorum. Denizli Milletvekili olarak bunun peşinde olacağım.”dedi.

GENEL MÜDÜRLÜKLE GÖRÜŞECEK

Pazartesi günü girişimlerini sürdüreceğini söyleyen Sancar;”Bölge müdürü ile görüşmemde bana, ‘Genel Müdürlüğümüzün aldığı bir karar. Bölge müdürlüğünün bu karar üzerinde bir yetkisi yoktur’ dediler. Ben bölge müdürüne genel müdürlüğe iletilmek üzere duruşumu ve sitemimi anlattım. Çal ilçesinin bu konudan muzdarip olduğunu ilettim. Pazartesi günü İş Bankası Genel Müdürlüğü nezdinde de görüşmelerimi başlatacağım. Bu şubenin kapanmaması adına elimizden gelen her türlü mücadeleyi birlikte yapmamız lazım. İş Bankası bir devlet bankasıdır. Devletin kuruluşunun simgesidir. Vatandaşın malının güvencesidir. Bu güvenceyi buradan kaldırmayın. Her şey para değildir. İş Bankası’nın sadece ticaret anlayışıyla değil, elini vicdanına koyarak karar alacağını düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yapacağız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.