enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2528
EURO
34,7789
ALTIN
2.401,41
BIST
10.198,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Çok Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Veli Tefenlili siyasete mi hazırlanıyor?

Bu bir kulis haberidir! Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili’nin oğlu Veli Tefenlili son dönemde spor ve iş dünyasında aldığı görev ve almaya aday olduğu görevlerle dikkat çekiyor. Veli Tefenlili’nin isminin spor ve iş dünyasında öne çıkması kulislerde ‘Siyasete mi hazırlanıyor?’ sorusunu da beraberinde getirdi. Bu durum soru kadar ‘etik tartışmalarını’ da alevlendirdi.

Veli Tefenlili siyasete mi hazırlanıyor?
28.09.2022
A+
A-

Denizli Ticaret Borsası(DTB) Başkanı İbrahim Tefenlili 17 yıldır yürüttüğü görevini sürdüreceğini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. DTB’de Tefenlili yönetimi devam etmeye hazırlanırken, ailenin Denizli Sanayi Odası’nda(DSO) da etkinliğini kurması adına kritik bir adım attığı öğrenildi. İbrahim Tefenlili’nin oğlu Veli Tefenlili’nin aile şirketinin DTB’deki etkinliğini DSO’ya taşımak için harekete geçtiği öğrenildi. Şirketin DSO’da temsiliyeti adına meclis üyeliğine hazırlandığı öğrenilen Veli Tefenlili son dönemde aldığı görevlerle de dikkat çekiyor.

HEM CHP HEM AK PARTİ’DE ETKİNLİK

Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Yönetiminde bulunan Veli Tefenlili’nin DSO adımı kulislerde soruları da beraberinde getirdi. CHP’li Merkezefendi Belediyesi’nin takımı olan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’te görev alan Veli Tefenlili’nin babası İbrahim Tefenlili AK Parti’nin içinde ‘AK Saçlılar’ diye tanımlanan sözü mutaber kişileri arasında geçiyor. Veli Tefenlili’nin hem CHP kanadında görev alması hem de babası İbrahim Tefenlili’nin AK Parti içinde etkin bir durumda olması ‘Veli Tefenlili etkin görevlerle siyasete mi hazırlanıyor?’ sorusunu kulislerde yankılandırdı ve ‘etik tartışmasını’ alevlendirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.