enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1929
EURO
35,1090
ALTIN
2.514,76
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C

Yasaklı ve yasaksız Denizli arasında ‘1 milyon fark!’

Yasaklı ve yasaksız Denizli arasında ‘1 milyon fark!’
09.05.2020
A+
A-

Denizli’de ilan edilen sokağa çıkma kısıtlamasının ardından kentin cadde ve sokakları ile şehirlerarası karayolları önceki kısıtlamalarda olduğu gibi yine bomboş kaldı. Kentte vatandaşların tamamının yasağı riayet ettikleri gözlendi. Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kara sonrası kent adeta bomboş kaldı. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı başta olmak üzere normal günlerde binlerce insanın geçtiği ve gezdiği Gazi Mustafa Kemal Bulvarı başta olmak üzere Bayramyeri Meydanı ve ana arterleri önceki hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da bomboş kaldı. hHayalet şehre dönüşen ve nüfusu 1 milyonun üstünde olan Denizli’nin bomboş kalan cadde ve sokaklarını drone ile havadan görüntüledi.

HAFTA İÇİ İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLER ÇIKMIŞTI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni dönemin adı ‘Kontrollü Sosyal Hayattır’ demesine rağmen Denizli’de vatandaşlar sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak, belediyenin oturulmaması için şeritlerle kapattığı parkta dip dibe maskesiz oturarak virüs bulaşısına davetiye çıkarmıştı. Bu görüntülerin ardından sokağa çıkma yasağına tam manası ile uyulması sevindirdi.

Kentte sokağa çıkma kısıtlaması yarın 00.00 itibari ile sona erecek.

Öte yandan, kısıtlama kararının sıkıntısız bir şekilde uygulanması için polis ekipleri önceden belirlenen noktalarda sürekli devriye gezmeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.