enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1825
EURO
35,0228
ALTIN
2.527,07
BIST
10.734,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
33°C
Denizli
33°C
Açık
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
28°C

Yeni haftada Denizli’de yağış sürecek

Denizli’de 3 gündür etkisini sürdüren gök gürültülü sağanak yağış yeni haftada da devam edecek.

Yeni haftada Denizli’de yağış sürecek
04.06.2022
A+
A-

Denizli’de 3 gündür gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösteriyor. İlçelerde sellere neden olağan yağış zaman zaman dolu olarak kendisini gösteriyor.

Şehirde sağanak yağışlar etkisini sürdürecek. 5 Haziran Pazar günü sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışın etkli olması bekleniyor. Pazar günü için en düşük sıcaklık tahmini 19, en yüksek 33 derece.

YENİ HAFTADA YAĞIŞ SÜRECEK

Denizli’de yeni haftada da yağış devam edecek. 6 Haziran Pazartesi günü şehirde gök gürültülü sağanak bekleniyor. En düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık 33 derece.

7 Haziran Salı ve 8 Haziran Çarşamba günleri şehirde parçalı bulutlu hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık 32 derece.

Perşembe ise yağış tekrar dönecek. 9 Haziran günü gök gürültülü sağanak bekleniyor. En düşük sıcaklık 17, en yüksek sıcaklık 30 derece.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.