enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5217
EURO
34,9267
ALTIN
2.455,59
BIST
9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Ziyarete geldiğinin kızının evinde 6. kattan atlayarak intihar etti!

Ziyarete geldiğinin kızının evinde 6. kattan atlayarak intihar etti!
A+
A-

Olay, Merkezefendi ilçesi Selçuk Bey Mahallesi 648. Sokakta bulunan bir sitede meydana geldi. Sezgül Ö. Ve eşi Fikret Ö. Kızı D.Ö.’nün doğumu için Balıkesir Ayvalık’tan Denizli’ye geldi. Bir süredir burada yaşayan karı-koca iddiaya göre dün akşam saatlerinde tartıştı. Bir süredir psikolojik sorun yaşayan ve tedavi gören kadın, ailesi uyuduktan sonra gece 1.30 saatlerinde evin balkonuna çıktı. Sezgül Ö, özel bir okulda fizik öğretmeni olarak görev yapan kızının 6.katındaki evinden kendini boşluğa bıraktı. Sitenin bahçesine düşen genç kadının düştüğünü duyan bahçede oturan gençler olayın yaşandığı yere geldiklerinde kadının yerde yattığını gördü.

Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının öldüğü tespit etti. kadının cenazesi, polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.