enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5697
EURO
34,9942
ALTIN
2.451,49
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Açık
26°C

Açı Temel Lisesi

Açı Temel Lisesi
19.05.2016
A+
A-
Açı Temel Lisesi

Açı Temel Lisesi

Açı Temel Lisesi kurucuları 20 yıldır birikte çalışmaktadır. Kurucular okullarını şu şekilde tanıtıyor:

[dropcap]Ö[/dropcap]ğretmenlik yaptığımız her yıl bir önceki yıldan daha iyi olmak, gördüğümüz sorunları giderip daha kaliteli bir eğitim-öğretim ortamı sunmaya çalıştık.

Okullaşma sürecindeki temel amacımız öğrencinin gerek ilköğretim- ortaöğretim – lise hayatında gerekse üniversiteye hazırlık sürecinde kaliteli bir eğitim-öğretim almasını sağlamak. Bu eğitim-öğretim süreci içerisinde öğrencinin boğulmadan, kendine ve ailesine vakit ayırarak, kaliteli yaşam çizgisinden ödün vermeden kaliteli bir okul ortamı sağlamaktır. Öğrencilerimize okulda daha uzun süre vakit geçirterek hem düzenli ödev ve düzenli ders tekrarı alışkanlığı kazandırmak, hem de okul dışında kaliteli zaman geçirmesini sağlayacağız.

Amacımız İnsanlık İçin Yararlı Bireyler Yetiştirmektir

Açı Temel Lisesi olarak öğrencilerimize kazandırmak istediğimiz tek şey düzenli çalışma alışkanlığı değil. Çalışma ve öğrenmekten daha da önemli olan iyi bir insan, iyi bir vatandaş olmak,  sadece ülkesi için değil tüm insanlık için yararlı birer birey olmaktır. Bizim en büyük gururumuz herhangi bir sınavda Türkiye birincisi olan öğrencilerimiz değil; çevresinde çok sevilen, herkesin yardımına koşan, sorunları çözmeye çalışan, haksızlık yapmayan, haksızlığın karşısında durabilen öğrencilerimizdir.

Açı Eğitim Kurumları sadece lisede değil kolej ve kurs merkeziyle de hizmet vermektedir.

[highlight]Açı Temel Liselerinden Fiyat Teklifi İsteyin[/highlight]

[box type=”success” ][contact-form][contact-field label=’İsim’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-Posta’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Web Sitesi’ type=’url’/][contact-field label=’Teklif İsteğinin Detaylerı’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon Numarası’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]

[/box]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.