enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Bahçeşehir Okulları

Bahçeşehir Okulları
20.05.2016
A+
A-
Bahçeşehir Okulları

Bahçeşehir Okulları

1994 yılında, Bahçeşehir’de kurulan ilk kampüsünde eğitime başlayan Bahçeşehir Okulları.Yarım asra yakındır eğitim alanında faaliyet göstermektedir. Eğitimden kazandığını eğitime yatıran büyük bir eğitim kurumu olan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ailesinin parçasıdır. Bahçeşehir Okullarının geçmişi, 47 yılı aşkındır üniversiteye hazırlıkta ilklere imza atmış köklü bir eğitim kurumu olan Uğur Dershanelerine dayanır. İlk derslerini 26 Kasım 1968’te Laleli şubesinde vermeye başlayan Uğur Dershaneleri, Türkiye’nin her köşesine eğitim hizmeti götürerek yüzbinlerce öğrencinin sınavlara hazırlanmasını sağladı.

Kaliteli eğitimi Türkiye’nin her köşesine ulaştırmak misyonuyla hareket eden Bahçeşehir Okulları kurulduğu 1994 yılından itibaren Türkiye’ye öncülük eden eğitim modelleri uygulamaya başladı. Elde edilen başarılar sonrasında İstanbul’da ve Türkiye genelinde şubeler açmaya başlandı.Türkiye çapında büyümeye ve kaliteli eğitimi ülkemizin her köşesine taşımaya devam ederken Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının parçası olarak 1998’te Bahçeşehir Üniversitesi kurulmuştur.

Bugün Türkiye’nin önde gelen üniversiteleri arasında yer alan Bahçeşehir Üniversitesi’nin ardından bir Türk yatırımcının yurtdışında kurduğu ilk üniversite olan BAU International University Washington D.C. dir.  Alman kanunlarına göre kurulmuştur.İlk Türk-Alman üniversitesi olan BAU International Berlin ve BAU International University Batum’un faaliyete geçmesiyle Bahçeşehir ailesi giderek büyümüştür. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları  anaokulundan üniversiteye eğitim veren  uluslararası bir eğitim ağı niteliğine kavuşmuştur.

Bu büyük eğitim ağının parçası olan ve bugün Türkiye genelinde 69 kampüs, 141 okulda, 25.000’in üzerinde öğrenciye hizmet vermektedir. Bahçeşehir Okulları, 1994’ten bu yana yabancı dil eğitiminde fark yaratan uygulamaları ve dünyaya örnek oluşturur. Eğitim modelleriyle Türkiye’de dünya standartlarında, çağdaş ve kaliteli eğitime öncülük etmektedir. 

Bahçeşehir Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi

Geleceğin teknolojisine yön verecek, ülkemizi küresel ölçekte teknoloji liderleri arasında konumlandıracak genç bilim adamlarını yetiştirmekdir. 2006 yılında Bahçeşehir’de kurulan Bahçeşehir Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi, Türkiye’nin ve dünyanın saygın eğitim kurumları arasında yer almaktadır.

Akademik ve teknolojik altyapısı güçlü, araştırmacı, yenilikçi, üretken bireyler olarak yetişen Bahçeşehir Okulları. Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri ulusal ve uluslararası planda üstün başarılara imza atmaktadır. Türkiye’nin seçkin üniversitelerine yerleşmekte, yurt dışındaki dünyaca ünlü üniversitelere burslu kabul edilmektedir.

Bahçeşehir Okulları Fen ve Teknoloji Lisesi’nin ikinci kampüsü 2015-2016 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe kampüsünde eğitime başlamıştır.

[highlight]Bahçeşehir Okulları’ndan Fiyat Teklifi İsteyin[/highlight]

[box type=”success” ][contact-form][contact-field label=’İsim’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-Posta’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Web Sitesi’ type=’url’/][contact-field label=’Teklif İsteğinin Detaylerı’ type=’textarea’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon Numarası’ type=’text’ required=’1’/][/contact-form]

[/box]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.