enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3178
EURO
34,6290
ALTIN
2.410,37
BIST
10.094,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

BİLNET’den LGS’de 2 Türkiye birincisi

LGS sonuçlarının açılmasının ardından Denizli’nin prestijli okullarından BİLNET 2 Türkiye birincisi çıkardı.

BİLNET’den LGS’de 2 Türkiye birincisi
23.06.2023
A+
A-

LGS sonuçları açıklandı. Tercihler 3-19 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Sınava girmeyen öğrenciler, yerel yerleştirmeyle liselere yerleştirilecek.LGS merkezi sınavına bu yıl 8’inci sınıftaki 1 milyon 246 bin 429 öğrenci başvurdu.

Denizli’nin başarılı okullarından BİLNET sonuçların açıklanmasının ardından 2 Türkiye birincisi çıkardı. BİLNET öğrencileri Elif Nisa Balay ve Düşle Şibe 500 tam puan alarak birinci oldular.

Başarı ile ilgili açıklamalarda bulunan BİLNET Okulları Kampüs Müdürü Hatice Tuğba Yeşilpınar; “Öğretmenlerimizin emekleri bizim için çok kıymetli onlar da bu süreçte çocukları hem akademik hem psikolojik olarak hazırladılar. Öğrencilerimizin Türkiye birincisi olduğu bu sınavda kitlesel bir başarıda elde ettik bunu da belirtmek isterim. 20 fen lisesi ve 40 tane de nitelikli okula öğrencilerimizi yerleştirmeyi bekliyoruz.”dedi.

Başarıya ulaşma hakkında düşüncelerini paylaşan Yeşilpınar; “BİLNET okulları olarak eğitim ve öğretime yatırım yapmış olan denetlenebilir bir sistemin içinden geliyoruz. Ar-ge çalışmaları ,deneme sınavları öğrencilerin psikolojik olarak destekleyen rehberlik birimi ile beraber işleyen bir süreç içerisinde ölçme değerlendirmenin de doğru şekilde yapılandırılması ile beraber başarı kaçınılmaz olur.LGS süreci uzun bir maraton bu süreçte öğrencilerin programlı ve planlı çalışmalarla hareket etmesi gerekiyor günlük tekrarlar soru çözümleri eksiklerin belirlenerek bunun üzerine gidilmesi ve doğru bir ekiple beraber emeklerinin karşılığını alabilecekleri bir sınava hazırlanabilirler.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.