enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2193
EURO
35,0462
ALTIN
2.468,83
BIST
10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Parçalı Bulutlu
33°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C

Denizli Seviye Okulları yeni eğitim-öğretim dönemine hazır

Denizli’nin en seçkin eğitim kurumlarından Seviye Okulları 2022-2023 eğitim-öğretim yılına hazır. Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okulun kurucusu Mahmut Catlık ve deneyimli öğretmen kadrosu öğrencilere ve velilere yeni dönem için mesaj yolladı.

Denizli Seviye Okulları yeni eğitim-öğretim dönemine hazır
25.08.2022
A+
A-

Denizli’de ortaokul ve Anadolu Lisesi düzeyinde eğitim veren Özel Denizli Seviye Okulları 2022-2023 eğitim-öğretim yılına hazır. Eğitim kalitesini en üst düzeyde tutma hedefiyle maksimum 18 kişilik sınıflardan oluşan okulda, alanında uzman eğitimcilerle seçkin eğitim veriyor. “Aklın ve bilimin ışığında” eğitim felsefesi ile öğrencilerine Rusça, Almanca ve İngilizce eğitimi veren Seviye Okulları bünyesinde Robotik Kodlama Atölyesi, Müzik ve Görsel Sanatlar Atölyesi yanında Türkiye’de bir ilk olarak Beşiktaş Basketbol Okulu barındırıyor. Sosyal, fiziksel ve psikolojik olarak öğrencilerinin gelecek planlamasını her alanda şekillendiren Seviye Okulları ortaokul ve lise düzeyinde öğrencilerini tanışmaya davet ediyor.

CATLIK: “HERKESİ ‘SEVİYE’Lİ OLMAYA DAVET EDİYORUZ”

Nitelikli eğitim anlayışını benimseyen Denizli Seviye Okulu kurucusu Mahmut Catlık ve deneyimli öğretmen kadrosu öğrencilere ve velilere mesaj yolladı. Catlık mesajında;” Eğitimciler olarak son 3 yıldır enteresan bir zaman dilimi geçirdik. Pandemi döneminin kuralları içerisinde öğrencilerimizden asla uzaklaşmadan mevcut koşulları baz alarak öğrencilerimiz ve velilerimizle beraber olduk. Bu seneye çok pozitif, hızlı ve heyecanlı başlıyoruz. Şu anda yeni döneme hazırız. Öğretmen arkadaşlarımızla buluştuk. Spor, sanat, kültür ve akademik her dalda öğrencilerimizle ilerlemek için heyecan duyuyoruz. Herkesi ‘Seviye’li olmaya davet ediyoruz.” dedi.

Seviye Okulları’nın deneyimli öğretmenlerinin mevcut ve aday öğrencilere mesajlarını videodan izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.