enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2873
EURO
35,0438
ALTIN
2.473,64
BIST
10.509,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C

Denizli’de Eğitim Masaya Yatırıldı

Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, 19 ilçe milli eğitim müdürü ile bir araya gelerek kentteki eğitimi değerlendirdi.

Denizli’de Eğitim Masaya Yatırıldı
15.11.2018
A+
A-

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’un yanı sıra Müdür Yardımcısı Ragıp Çelik, Şube Müdürleri Şaban Altınsuyu ve Ramazan Kayayurt ile 19 ilçe milli eğitim müdürü katıldı. İl Müdürü Mahmut Oğuz, toplantıda yaptığı konuşmada, Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2023 vizyonu doğrultusunda geçtiğimiz yıllardan gelen kamuoyu ile paylaştıkları çalışmalar olduğunu belirterek, “Cumhurbaşkanımız ve Milli Eğitim Bakanımızın geçtiğimiz günlerde lanse ettiği 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Gelecek eğitimle şekillenir. Geleceği şekillendirecek olan siz eğitim yöneticileri ve sahada işin aktörleri olan öğretmenlerimizdir. Adaletten ayrılmadan vicdanımızın sesini dinleyerek görevlerimizi yapmalıyız” dedi.

“EĞİTİMDEKİ ÜÇ UNSURU GÖZARDI EDEMEYİZ”

Eğitimdeki en önemli üç unsur olan öğretmen, öğrenci ve veli iş birliğinin hiçbir zaman göz ardı edilmemesi gerektiğini ifade eden Oğuz, “Bu üç unsur arasındaki iletişim çok büyük önem arz etmektedir. Bunu sağlayacak olanda siz eğitim yöneticilerisiniz. Öğretmenlerimizin çalışma alanlarını ve imkânlarını şartların elverdiği ölçüde en iyi hale getirmek öncelikli görevlerimiz arasında yer almaktadır. Sahada idarecilerimiz öğretmenleri ile birlikte ne kadar çok iletişim kurarsa eğitim kalitesine ve öğrencilere olumlu yansımaları kaçınılmazdır” diye konuştu.

“ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ EĞİTİMİN ÇITASINI YÜKSELTMEK”

Oğuz, öncelikli hedeflerinin eğitimin çıtasını topyekûn yükseltmek olduğunu dile getirerek, “İl geneli sadece bir okul veya bir ilçede değil, tüm ilçelerimiz ve okullarımızda aynı kalite ve standarttı sağlamalıyız. İlimiz ülkemizin coğrafi ve ekonomik anlamda avantajlı bölgelerinden birinde yer alıyor. Bu avantajları eğitimde fırsata dönüştürsek uzun yıllara yayılacak olan bir başarıyı da elde ederiz. İlimizde eğitim denildiği anda sanayicisinden tutunda köyünden kentinden her kesim katkıda bulunuyor. En büyük avantajımız budur” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.