enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C

Eğitim Fakültesi Personeline İletişim Eğitimi

PamukkaleÜniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Uygulama ve AraştırmaMerkezi (PDREM) tarafından Eğitim Fakültesi çalışanlarına yönelik dört haftasürecek “İletişim Becerileri Eğitimi” başladı.

Eğitim Fakültesi Personeline İletişim Eğitimi

Pamukkale ÜniversitesiEğitim Fakültesi’nde idari ve yardımcı hizmetlerde çalışan personele “İletişimBecerileri Eğitimi” verilmeye başlandı. PDREM tarafından bu yıl ilk kezdüzenlenen eğitimin ilk gününe Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi DekanıProf. Dr. Erdinç Duru da katıldı. Merkez Müdürü Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacıöncülüğünde yapılan eğitimlerde Öğr. Gör. Deniz Küçüker ve Öğr. Gör. IşılÖzkılıç eğitmen olarak, Hilal Asena Özdemir ve Uğur Yiğit Karataş da yardımcılider olarak görev alıyor.

Eğitimin sadece iş hayatında değil, özel hayatta da faydalı olacağını belirten Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdinç Duru, eğitim programının verimli geçmesini temenni ederek, eğitimde emeği geçen PDREM müdürü ve ekibine teşekkür etti.

Eğitim ile ilgili bilgi veren PDREM Müdürü Prof. Dr. Hülya Şahin Baltacı, “Eğitim Fakültesi personeline yapılan İletişim Becerileri Eğitimine iki ayrı grupta 23 personel katılacak, eğitim dört hafta sürecek ve 8 oturum halinde yapılacak. Amacımız; güven yürüyüşü, grup resim etkinliği, farkındalık etkinliği, iletişim tarzları etkinliği gibi yaşantı ağırlıklı etkinlikler ile katılımcıların iletişim tarzını fark etmeleri, kendilerini geliştirmeleri ve olumlu yönde değişmelerini sağlamaktır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.