enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2759
EURO
35,0087
ALTIN
2.476,70
BIST
10.552,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C

KYK Yedek Yurt Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Üniversite hayatına ailelerinden uzak şehirlerde başlayacak olan öğrenciler için barınma alternatiflerinden biri olan KYK Yurt yedek yerleştirme sonuçları 20 Eylül’de açıklanması planlandı.

KYK Yedek Yurt Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
20.09.2018
A+
A-

DENİZLİ EĞİTİM REHBERİ SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

İlk yerleştirmenin 12 Eylül’de açıklanmasının ve yurtta kalmak isteyen öğrenciler yurtlarına kayıtlarını yaptırdılar. Yurtta açık kalan yerler için ek yerleştirmeler yapıldı. Yedek liste 20 Eylül’de açıklanacak.

KYK YEDEK SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

DİĞER YEDEK YERLEŞTİRME TARİHLERİ NE ZAMAN?

İkinci yedek yerleştirme 24 Eylül ve üçüncü yedek yerleştirme 27 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.

KYK, bünyesine dahil ettiği yeni yurtlara ve mevcut yurtlarında boşalan yerlere öğrencileri yerleştirmeye 27 Eylül tarihinden sonra da her perşembe ve her pazartesi günü devam edecek.

BURS BAŞVURULARI HANGİ TARİHLERDE BAŞLANACAK?

Burs başvuruları DGS tercih sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanmasının ardından Kredi ve Yurtlar Kurumu, burs başvurularını e-devlet üzerinden yapılabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.